Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Uniós projektek

buton proiecte europene

Proiecte PNRR

buton pnrr

POIM 2014 - 2020

buton poim

EU4Business

eu4business

Zagytározó

banner iazbatal fazare

Fogyasztóvédelem

InfoCons

112-es segélzhívó szám

112 logo

Ziua informării preventive

ziua inform preventive

fiipregatit.ro

fiipregatit.ro

Eseménynaptár

<<  Június 2024  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Online jegyek

buton teatrul national hu

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Turisztikai Hatóság

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu


Marosvásárhely polgármesterének 2014. április 3-i 1.214-es számú rendelete értelmében rendkívüli ülésre hívják össze Marosvásárhely  municípium tanácsát 2014. április 8-án, kedden 14 órára Marosvásárhely polgármesteri hivatalának székhelyére (Gy

őzelem tér 3. szám, 45-ös terem), a következő napirenddel:

 

Határozattervezet Puiac Ion Claudiu helyi tanácsos mandátumának megszűnéséről a marosvásárhelyi tanácsban és egy megüresedett képviselői mandátum bejelentéséről.

 

Határozattervezet a Demokrata-Liberális Párt Maros megyei szervezetét képviselő Moldovan Călin városi tanácsos  mandátumának érvényessé nyilvánításáról.


Határozattervezet a Maros Szabadidőközpontban (Víkendtelep) levő területek bérbeadásáról teraszok kialakítására, közétkeztetési célra.

 

Határozattervezet egyes helyfoglalási illetékek jóváhagyásáról a 2014-ben megszervezésre  kerülő Marosvásárhelyi Napokon és egyéb rendezvények alkalmával.

 

Határozattervezetegyes, marosvásárhely municípium tulajdonában , a Locatív lakásgazdálkodási vállalat ügykezelésében levő ingóságok átadásáról a Műszaki Igazgatóságának, a marosvásárhelyi vár felújítási-állagmegőrzési munkálatainak megvalósítása érdekében.

Határozattervezet a helyi tanács 2013. március 7-i 92-es számú határozata 1.  cikkelyének  módosításáról és kiegészítéséről.  A szóban forgó cikkely a Marosvásárhelyen , a Kárpátok sétány 27. szám alatti tömbháznak  a Regionális Operatív Program keretében (DMI 1.2.) történő hőszigetelésére vonatkozó tervben szereplő műszaki-gazdasági mutatók és a műszaki dokumentáció jóváhagyásáról szól.

Határozattervezeta a helyi tanács 2013. Március 7-i 58-as számú határozata 1. cikkelyének módosításáról és kiegészítéséről. A szóban forgó cikkely a Marosvásárhelyen, a Săvineşti sétány 8-10. szám alatti tömbháznak a Regionális Operatív Program  keretében (DMI 1.2. ) történő hőszigetelésére vonatkozó tervben szereplő műszaki-gazdasági mutatók és a műszaki dokumentáció jóváhagyásáról szól.

Határozattervezet a helyi tanács 2013. március 7-i 79-es számú határozata 1. cikkelyének módosításáról és kiegészítéséről. A szóban forgó cikkely a Marosvásárhelyen , a Segesvári út 1-3. szám alatti  tömbháznak a Regionális Operatív Program keretében (DMI 1.2. ) történő hőszigetelésére vonatkozó tervben szereplő műszaki-gazdasági mutatók és a műszaki dokumentáció jóváhagyásáról szól.

Határozattervezet a helyi tanács 2013. március 7-i 80-as számú határozata I. cikkelyének módosításáról és kiegészítéséről. A szóban forgó cikkely a Marosvásárhelyen , a Segesvári út 5-7. szám alatti (DMI 1.2. ) történő hőszigetelésére vonatkozó tervben szereplő műszaki-gazdasági mutatók és a műszaki dokumentáció jóváhagyásáról szól.

Határozattervezet a helyi tanács 2013. március 7-i 87-es számú  határozata 1. cikkelyének  módosításáról és kiegészítéséről. A szóban forgó cikkely a Marosvásárhelyen , a Nárcisz utca 6AB szám alatti tömbháznak  a Regionális Operativ Program keretében  (DMI 1.2. ) történő hőszigetelésére vonatkozó tervben szereplő műszaki-gazdasági mutatók és a műszaki dokumentáció jóváhagyásáról szól.

Határozattervezet a helyi tanács 2013. Március 7-i 86-os számú határozata 1. cikkelyének módosításáról és kiegészítéséről. A szóban forgó cikkely a Marosvásárhelyen , a Nárcisz utca 14 AB  szám alatti tömbháznak a  Regionális Operativ Program keretében  (DMI 1.2. ) történő hőszigetelésére vonatkozó tervben szereplő műszaki-gazdasági mutatók és a műszaki dokumentáció jóváhagyásáról szól.

Határozattervezet a helyi tanács 2013. március 7-i 63-as számú határozata 1.  cikkelyének módosításáról és kiegészítéséről. A szóban forgó cikkely a Marosvásárhelyen , a Pandúrok utca 10-12. szám alatti tömbháznak a Regionális Operativ Program keretében  (DMI 1.2. ) történő hőszigetelésére vonatkozó tervben szereplő műszaki-gazdasági mutatók és a műszaki dokumentáció jóváhagyásáról szól.

Határozattervezet a helyi tanács 2013. március 7-i 69-es számú határozata 1. Cikkelyének módosításáról és kiegészítéséről. A szóban forgó cikkely a Marosvásárhelyen , a Paríng utca 2 szám alatti tömbháznak a Regionális Operativ Program keretében  (DMI 1.2. ) történő hőszigetelésére vonatkozó tervben szereplő műszaki-gazdasági mutatók és a műszaki dokumentáció jóváhagyásáról szól.

  Határozattervezet a helyi tanács 2013. március 7-i 65-ös számú határozata 1. cikkelyének módosításáról és kiegészítéséről. A szóban forgó cikkely a Marosvásárhelyen, a Színház tér T4 szám alatti tömbháznak a Regionális Operativ Program keretében  (DMI 1.2. ) történő hőszigetelésére vonatkozó tervben szereplő műszaki-gazdasági mutatók és a műszaki dokumentáció jóváhagyásáról szól.

Határozattervezet a a helyi tanács 2013. március 7-i 66-os számú határozata 1. cikkelyének módosításáról és kiegészítéséről. A szóban forgó cikkely a Marosvásárhelyen , a Színház tér T5 szám alatti tömbháznak a Regionális Operativ Program keretében  (DMI 1.2. ) történő hőszigetelésére vonatkozó tervben szereplő műszaki-gazdasági mutatók és a műszaki dokumentáció jóváhagyásáról szól.

  Határozattervezet  a helyi tanács 2013. Március 26-i 104-es számú, tíz marosvásárhelyi tömbház (LOT 1) hőszigetelési költségei finanszírozásának jóváhagyására vonatkozó  határozata módosításáról és kiegészítéséről.

Határozattervezet a Patrimoniu Ms pályázat finanszírozási kérésének jóváhagyásáról a kulturális és természeti örökség megőrzését és megújítását célzó PA16/RO12 program keretében.

                                                                   

  Dr. Dorin Florea polgármester

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Vissza

Alegeri2024 hu

buton MOL hu

buton program transport local hu

buton program multianual sustinere familii

Grafic lunar colectare deseuri

buton spclep
buton spclep
buton weekend hu
seretirgumures
dastgmures hu
buton dfltgm hu
buton prog sitpf hu

Újdonságok

BP hu
buton birou unic hu
buton parcare hu
buton prog acte identitate online hu
buton prog casatorii online2 hu
buton prog transc online2 hu
buton studiu parcari2 hu
buton recomandari sezon estival hu
buton harta targu mures hu

Betöltendő állások

buton posturi vacante hu

Projektek. Stratégiák

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
buton plan mobilitate urbana hu
buton sidu hu
buton calea verde hu
buton paed hu
buton gal hu
buton orasul eco hu
buton puzcp hu
buton plan urbanistic general hu
Concurs CIPS hu 180
Banner PtaCuzaVodaHU 180
BannerMyCity - HU3
Concurs AMSP3
buton atelier urban peisagistica hu
banner_proiecte1
Digital Mures
buton cetatea medievala hu

Secțiune RUTI conform SNA

banner anticor.fw 

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Ma:120
Tegnap:1230
A héten:120
A hónapban:27868
Összesen5139867