Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Protecția consumatorilor

InfoCons

Serviciul de urgență 112

112 logo

Calendarul evenimentelor

<<  August 2022  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Bilete online

buton teatrul national

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia


 

 

În conformitate cu Dispoziţia Primarului nr. 763 din data de 20 februarie 2014, se convoacă şedinţa ordinară a Consiliului local municipal Tîrgu Mureş, care va avea loc joi, 27 februarie 2014, orele 14ºº, la sediul Municipiului Tîrgu Mureş din Piaţa Victoriei, nr. 3, sala 45, cu următoarea,

 

O R D I N E   D E   Z I :

 

1.Proiect de hotărâre privind modificarea Statului de funcţii la Căminul pentru persoane vârstnice Tîrgu Mureş.

2.Proiect de hotărâre privind aprobarea unor documente din cadrul unităţii Cămin pentru Persoane Vârstnice - Tîrgu Mureş.

3.Proiect de hotărâre privind avizarea cuprinderii Liceului Tehnologic „Traian Vuia” în consorţiul şcolar „COLUMNA”.

4.Proiect de hotărâre privind mandatarea d-nei Oşan Gabriela pentru semnarea Contractului pentru asigurarea unor cheltuieli de natura cheltuielilor de personal aferente medicilor, medicilor dentişti, asistenţilor medicali şi a cheltuielilor pentru medicamente şi materiale sanitare pentru baremul de dotare din cabinetele de medicină generală şi dentară din unităţile de învăţământ din Municipiul Tîrgu Mureş.

5.Proiect de hotărâre privind unele măsuri în orgnizarea şi desfăşurarea alegerilor europarlamentare, prezidenţiale şi a Referendumului Naţional pentru revizuirea Constituţiei, din anul 2014.

6.Proiect de hotărâre privind aprobarea acordării unor facilităţi fiscale pentru proprietarii de imobile care au executat lucrări de intervenţie pe cheltuială proprie pentru creşterea performanţei energetice ori pentru creşterea calităţii arhitectural ambientale.

7.Proiect de hotărâre privind modificarea pct. 19 al Capitolului 1 din Ghidul de finanţare pentru proiecte şi programe culturale, aprobat prin Hotărârea Consiliului local nr. 105/1999 şi modificat de Hotărârea Consiliului local nr. 137/2013.

8.Proiect de hotărâre privind aprobarea ordinii de prioritate în vederea atribuirii de locuinţe pentru tineri (ANL), destinate închirierii pentru anul 2014.

9.Proiect de hotărâre privind aprobarea „Listei de priorităţi pentru anul 2014”, pentru atribuirea de spaţii cu altă destinaţie decât aceea de locuinţe.

10.Proiect de hotărâre privindprelungirea unor contracte de închiriere pentru spaţii cu altă destinaţie decât aceea de locuinţă, precum şi repartizarea unui spaţiu aflat în proprietatea municipalităţii.

11.Proiect de hotărâre privind reîncadrarea spaţiilor situate în Tîrgu Mureş, str. Valea Rece nr. 10/3 şi 10/4, în categoria locuinţelor sociale.

12.Proiect de hotărâre privind aprobarea aderării unor uităţi administrativ teritoriale la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Aqua Invest Mureş.

13.Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii păşunilor aflate în proprietatea privată a Municipiului Tîrgu Mureş.

14.Proiect de hotărâre privind concordarea termenelor din contractele de concesiuneşi actele adiţionale la acestea.

15.Proiect de hotărâre privind concesionarea directă către Parohia Unitariană Dâmbu Pietros a terenului în suprafaţă de 178,00 mp aparţinând Municipiului Tîrgu Mureş.                                                                

16.Proiect de hotărâre privind concesionarea directă către S.C. NetBridge Development S.R.L. a terenului în suprafaţă de 9,46 mp aparţinând Municipiului Tîrgu Mureş.

17.Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism „Plan Urbanistic de Detaliu – studiu de amplasament pentru construire case de locuit cu două unităţi locative şi două garaje, str. Viile Dealul Mic, nr. 39/19”, proprietar – beneficiar Tămăşoi Ioan şi Tămăşoi Monica, Brătean Mihaela Dana şi Kiss Oliver.

18.Proiect de hotărâre privind trecerea unor terenuri în suprafaţă totală de 127 mp din Tîrgu Mureş, str. Voinicenilor, în proprietatea publică a Municipiului Tîrgu Mureş de la S.C.Allstar Prod S.R.L.

19.Proiect de hotărâre privind unele măsuri în reglementarea situaţiei juridice a imobilului situat pe B-dul Pandurilor nr. 48, aflat în proprietatea Municipiului Tîrgu Mureş.

20.Proiect de hotărâre privind unele măsuri în reglementarea situaţiei juridice a imobilului situat pe B-dul Pandurilor nr. 56, aflat în proprietatea Municipiului Tîrgu Mureş.

21.Proiect de hotărâre privind unele măsuri în reglementarea situaţiei juridice a imobilului situat pe str. Predeal, aflat în proprietatea Municipiului Tîrgu Mureş.

22.Proiect de hotărâre privind unele măsuri în reglementarea situaţiei juridice a imobilului situat pe str. Suceava nr. 47, aflat în proprietatea Municipiului Tîrgu Mureş.

23.Proiect de hotărâre privind aprobarea alocării unei sume din bugetul local pentru efectuarea unor lucări în Piaţa Teatrului.

24.Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului local municipal nr. 41/30.08.2012 referitoare la completarea Hotărârii Consiliului local nr. 109/24.05.2012 de aprobare a documentaţiei necesare organizării licitaţiei publice deschise pentru concesionare teren P-ța Teatrului, în vederea edificării a două locații pentru desfășurarea unor activități de alimentație publică.

25.Proiect de hotărâre privind completarea art. 4 alin. (1) din Anexa la Hotărârea Consiliului local municipal nr. 168/13.06.2013 referitoare completarea Hotărârii Consiliului local nr. 197/2007 privind aprobarea Regulamentului de stabilire de măsuri unitare de organizare şi asigurare a dezvoltării şi întreţinerii spaţiilor verzi din Municipiul Tîrgu Mureş.

 

                                                                                                                                

 

P R I M A R

dr. Dorin Florea

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Inapoi
buton MOL
buton rabla
buton masuri covid19
buton dfltgm
buton prog sitpf

Noutăți

BP
buton birou unic
buton parcare
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
buton recomandari sezon estival
buton harta targu mures
buton program transport local

Posturi vacante

buton posturi vacante

Proiecte. Strategii

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - RO3
Concurs AMSP3
buton strategia smart city
buton plan mobilitate urbana
buton sidu
buton calea verde
buton paed
buton gal
buton orasul eco
buton plan urbanistic general
buton puzcp
buton atelier urban peisagistica
buton proiectele orasului
buton digital mures
buton cetatea medievala

Secțiune RUTI conform SNA

banner anticor.fw 

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:56
Ieri:776
Săptămânal:56
Lunar:9107
Toate4213885