Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Proiecte PNRR

buton pnrr

POIM 2014 - 2020

buton poim

EU4Business

eu4business

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Protecția consumatorilor

InfoCons

Serviciul de urgență 112

112 logo

Ziua informării preventive

ziua inform preventive

fiipregatit.ro

fiipregatit.ro

Calendarul evenimentelor

<<  Iulie 2024  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Bilete online

buton teatrul national

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia


 

 

În conformitate cu Dispoziţia Primarului nr. 1.473 din data de 31 mai 2013, se convoacă şedinţa ordinară a Consiliului local municipal Tîrgu Mureş, care va avea loc joi, 6 iunie 2013, orele 14ºº, la sediul Municipiului Tîrgu Mureş din Piaţa Victoriei, nr. 3, sala 45, cu următoarea, 

O R D I N E   D E   Z I :

1.Informare privind situaţia păşunilor aflate în proprietatea privată a Municipiului Tîrgu Mureş şi aplicarea O.U.G. nr. 34/2013 referitoare la organizarea, administrarea şi exploatarea pajiştilor permanente.

2.Proiect de hotărâre privind alegerea unui viceprimar.

3.Proiect de hotărâre privind completarea Hotărârii Consiliului local municipal nr. 197/2007 referitoare la aprobarea Regulamentului de stabilire de măsuri unitare de organizare şi asigurare a dezvoltării şi întreţinerii spaţiilor verzi din Municipiul Tîrgu Mureş.

4.Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului municipal nr. 377/17.09.2009 referitoare la aprobarea amplasării bustului scriitorului Suto Andras.

5.Proiect de hotărâre privind aprobarea asocierii la candidatură a Municipiului Tîrgu Mureş la titlul de „Capitală Culturală Europeană”.

6.Proiect de hotărâre privind aprobarea schimbării denumirii Şcolii Gimnaziale nr. 2 din Municipiul Tîrgu Mureş în „Şcoala Gimnazială Dr. Bernády György Általános Iskola”.

7.Proiect de hotărâre privind stabilirea regimului de deţinere a câinilor de companie şi accesul acestora pe unele zone publice din Municipiul Tîrgu Mureş (parcuri special amenajate).

8.Proiect de hotărâre privind aprobarea Programului de reabilitare a stomatologiei infantile şi reînfiinţare a cabinetelor stomatologice şcolare.

9.Proiect de hotărâre privind modificarea punctului 5 din Anexa nr. 1 a Hotărârii Consiliului local municipal nr. 145/20.12.2012 referitoare la aprobarea taxelor speciale pe anul 2013, percepute prin Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanei.

10.Proiect de hotărâre privind aprobarea participării Municipiului Tîrgu Mureş la Programul de stimulare a înnoirii parcului auto naţional, în vederea achiziţionării a 2 (două) autoturisme pentru dotarea Direcţiei Poliţia Locală.

11.Proiect de hotărâre privind cuprinderea în Contractul de delegare a gestiunii serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare încheiat cu operatorul S.C. Compania Aquaserv S.A. Tîrgu Mureş a noilor mijloace fixe şi a terenului aferent, care sunt parte a Serviciului de alimentare cu apă şi canalizare, din domeniul public al Municipiului Tîrgu Mureş, realizate prin investiţii derulate de operator.

12.Proiect de hotărâre privind aprobarea aderării comunelor Cuci şi Saschiz din judeţul Mureş la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară AQUA INVEST MUREŞ.

13.Proiect de hotărâre privind aprobarea aderării comunei Secuieni din judeţul Harghita la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară AQUA INVEST MUREŞ.

14.Proiect de hotărâre privind reactualizarea componenţei comisiei constituite în vederea vânzării prin licitaţie publică a imobilelor aflate în proprietatea privată a Municipiului Tîrgu Mureş.

15.Proiect de hotărâre privind modificarea Comisiei de licitaţie numită prin Hotărârea Consiliului local municipal nr. 197/19.05.2011.

16.Proiect de hotărâre privind luarea unei decizii referitoare la serviciul public de alimentare cu energie termică în Municipiul Tîrgu Mureş.

17.Proiect de hotărâre privind trecerea unui teren în suprafaţă de 23 mp din Tîrgu Mureş, str. Posada, nr. 82E, în proprietatea publică a Municipiului Tîrgu Mureş de la Banc Carmen Elena.

18.Proiect de hotărâre privind trecerea din domeniul public în domeniul privat al Municipiului Tîrgu Mureş a terenului în suprafaţă de 127,69 mp aferent spaţiului comercial situat în Tîrgu Mureş B-dul 1848, nr. 15.

19.Proiect de hotărâre privind trecerea unei suprafeţe de teren din domeniul public în domeniul privat al Municipiului Tîrgu Mureş.

20.Proiect de hotărâre privind aprobarea investiţiei de amplasare a unui pilon de telecomunicaţii tehnice aferente.

21.Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism ”Plan Urbanistic de Detaliu - studiu de amplasament pentru construire locuinţă individuală, str. Apelor, nr. 5” proprietari- beneficiari: Pop Ioan şi Pop Viorica.

22.Proiect de hotărâre privind aprobarea ”Plan Urbanistic de Detaliu - studiu de amplasament pentru construire locuinţă unifamilială, D+P+M", str. CORNEŞTI, nr. 20 proprietari - beneficiari: Butuc Ovidiu Mugurel şi Butuc Simona Adriana.

23.Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism ”Plan Urbanistic de Detaliu- studiu de amplasament pentru extindere depozit produse industriale, str. Duzilor, nr. 1” Beneficiar- Proprietar: S.C.”Şurub Trade”S.R.L.

24.Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism „PUZ- lotizare teren în vederea construiri unui ansamblu nou de locuinţe”, str. Remetea nr.15, cu regulamentul local de urbanism aferent beneficiar: SC "Doru Autoactiv Impex" SRL.

25.Proiect de hotărâre privind aprobarea de urbanism ”Plan Urbanistic Zonal- reconformare zonă din UTR”AI2a- subzona unităţilor predominant industriale” în UTR”CM1- subzonă mixtă cu clădiri având regim de construire continuu sau discontinuu pentru dezvoltare zonă de servicii” str. Gh. Doja, nr. 177” şi a regulamentului local de urbanism aferent beneficiar-proprietar: S.C.”Prodcomplex”S.A.

26.Proiect de hotarâre privind aprobarea unor taxe speciale de parcare în Complexul de agrement şi sport „Mureşul”.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Inapoi

Alegeri2024

buton MOL

buton program transport local

buton program multianual sustinere familii

Grafic lunar colectare deseuri

buton spclep
buton weekend ro
seretirgumures
dastgmures ro
buton dfltgm
buton prog sitpf

Noutăți

BP
buton birou unic
buton parcare
buton parcare
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
buton recomandari sezon estival
buton harta targu mures

Posturi vacante

buton posturi vacante

Proiecte. Strategii

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
buton strategia smart city
buton plan mobilitate urbana
buton sidu
buton calea verde
buton paed
buton gal
buton orasul eco
buton plan urbanistic general
buton puzcp
Concurs CIPS ro 180
Banner PtaCuzaVodaRO 180
BannerMyCity - RO3
Concurs AMSP3
buton atelier urban peisagistica
buton proiectele orasului
buton digital mures
buton cetatea medievala

Secțiune RUTI conform SNA

banner anticor.fw 

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:61
Ieri:1148
Săptămânal:61
Lunar:21736
Toate5185079