Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Proiecte PNRR

buton pnrr

EU4Business

eu4business

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Protecția consumatorilor

InfoCons

Serviciul de urgență 112

112 logo

fiipregatit.ro

fiipregatit.ro

Calendarul evenimentelor

<<  Mai 2023  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Bilete online

buton teatrul national

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia


 

 

 

 

 

 

În conformitate cu Dispoziţia Primarului nr. 1.207 din data de 19 aprilie 2013, se convoacă şedinţa ordinară a Consiliului local municipal Tîrgu Mureş, care va avea loc joi, 25 aprilie 2013, orele 14ºº, la sediul Municipiului Tîrgu Mureş din Piaţa Victoriei, nr. 3, sala 45, cu următoarea,

O R D I N E   D E   Z I :

 

1.Informare privind litigiile dintre Municipiul Tîrgu Mureş şi Consiliul local Tîrgu Mureş şi S.C. MTS Company S.R.L. Tîrgu Mureş în care SCA Iordăchescu & Asociaţii reprezintă interesele Municipiului Tîrgu Mureş.

2.Proiect de hotărâre privindplanul de lucrări de interes local pentru beneficiarii venitului minim garantat.

3.Proiect de hotărâre privind aprobarea cuantumului alocaţiei de hrană pentru consumurile colective din cadrul Căminului pentru Persoane Vârstnice – Tîrgu Mureș.

4.Proiect de hotărâre privind bugetul de venituri şi cheltuieli pentru anul 2013 al S.C. „Transport Local” S.A. Tîrgu Mureş.

5.Proiect de hotărâre privind completarea Hotărârii nr. 125 din 27 aprilie 2006 privind aprobarea Contractului de delegare a gestiunii serviciilor publice de alimentare cu apă şi de canalizare din Tîrgu Mureş şi a documentaţiei aferente.

6.Proiect de hotărâre privind reglementarea situaţiei juridice a unor terenuri şi aprobarea trecerii în folosinţă gratuită către Agenţia Naţională de Locuinţe, a terenului în suprafaţă de 13.200 mp, situat în Tîrgu Mureş str. Depozitelor f.n. (etapa a III-a), în vederea amplasării a 10 blocuri de locuinţe P+3E cu 200 unităţi de locuit, cuprinse în programul guvernamental ANL de construcţii de locuinţe pentru tineri destinate închirierii pentru Armată.

7.Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici la investiţia „Locuinţe ANL pentru tineri destinate închirierii pentru armată, str. Depozitelor, etapa a III-a, Tîrgu Mureş - amenajări exterioare şi branşamente”.

8.Proiect de hotărâre privind aprobarea unor măsuri de scoaterea unor bunuri din lista bunurilor mobile proprietatea Municipiului Tîrgu Mureş, supuse anterior valorificării, aflate în centralele termice dezafectate din zona de termie neconcesionată.

9.Proiect de hotărâre privind trecerea unei suprafeţe de teren din domeniul public în domeniul privat al Municipiului Tîrgu Mureş şi realizarea unui schimb de terenuri cu Musgociu Mircea în vederea realizării proiectului „Prelungirea Căii Sighişoarei în două direcţii”.

10.Proiect de hotărâre privind trecerea unui teren în suprafaţă de 120 mp din Tîrgu Mureş, str. Grigore Ploieşteanu f.nr., în proprietatea publică a Municipiului Tîrgu Mureş, din proprietatea lui Kiss Domokos şi Kiss Kamilla.

11.Proiect de hotărâre privind completarea Hotărârea Consiliului Local Municipal nr. 11 din 31.01.2013 referitoare la modificarea Hotărârii Consiliului local municipal nr. 241/05.07.2007 şi aprobarea noului Regulament de ridicare, transport, depozitare si eliberare a vehiculelor staţionate neregulamentar, precum si a celor fara stapan sau abandonate aflate pe domeniul public sau privat al Municipiului Tîrgu Mureş, a Caietului de sarcini şi Comisia de licitaţie.

12.Proiect de hotărâre privind constituirea unei comisii mixte, pentru întocmirea documentaţiei şi efectuarea procedurilor în vederea delegării de gestiune a serviciului de transport public local Tîrgu Mureş.

13.Proiect de hotărâre privind mandatarea reprezentantului A.G.A., să aprobe documentele referitoare la subiectele de pe ordinea de zi ale şedinţei Adunării Generale a Acţionarilor a S.C. Compania Aquaserv S.A.din data de 16.05.2013.

14.Proiect de hotărâre privind modificarea pct. 19 al Capitolului I din Ghidul de finanţare pentru proiecte şi programe culturale, aprobat prin Hotărârea Consiliului local nr. 105/2009 (metodologia acordării finanţărilor nerambursabile din fondurile bugetului local al municipiului Tîrgu Mureş pentru programe/proiecte culturale) şi modificat prin Hotărârea Consiliului local nr. 35/2012.

15.Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de Fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici pentru „Amenajare parc municipal, centru de atletism şi stadion”.

16.Proiect de hotărâre privind aderarea Municipiului Tîrgu Mureş la Climate Alliance (Alianţa pentru Climă).

17.Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea deplasării unei delegaţii din partea Municipiului Tîrgu-Mureş, la Haga/Olanda, în perioada 15 -17 mai 2013.

18.Proiect de hotărâre privind aprobarea aderării comunei Aţintiş din judeţul Mureş la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară AQUA INVEST MUREŞ.

19.Proiect de hotărâre privind aprobarea aderării comunei Bichiş din judeţul Mureş la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară AQUA INVEST MUREŞ.

20.Proiect de hotărâre privind demararea procedurilor în vederea organizării concursului pentru încredinţarea managementului Universităţii Cultural Ştiinţifice Tîrgu Mureş.

21.Proiect de hotărâre pentru actualizarea componenței Comisiei pentru vânzarea spaţiilor comerciale sau de prestări servicii în baza Legii nr. 550/2002.

22.Proiect de hotărâre privind reanalizarea preţului de vânzare prin licitație publică a terenului în suprafaţă de 12.513 mp situat în Tîrgu Mureş str. Barajului.

23.Proiect de hotărâre privind prelungirea unor contracte de închiriere pentru spaţii cu altă destinaţie decât aceea de locuinţă, precum şi repartizarea spaţiilor aflate in proprietatea municipalităţii.

24.Proiect de hotărâre privind trecerea unui teren în suprafaţă de 52 mp din Tîrgu Mureş, str. Posada f. nr., în proprietatea publică a Municipiului Tîrgu Mureş de la Daroczi Janos şi Sebestyen Ildiko.

25.Proiect de hotărâre privind trecerea unui teren în suprafaţă de 197 mp din Tîrgu Mureş, str. David Rusu f. nr., în proprietatea publică a Municipiului Tîrgu Mureş de la Mădărăşan Petru şi Mădărăşan Eugenia.

26.Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism ”Plan Urbanistic de Detaliu - studiu de amplasament pentru construire casă de locuit P+M, str. Constandin Hagi Stoian, nr. 110”, proprietar - beneficiar: S.C.”Allstar Prod”S.R.L.

27.Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism ”Plan Urbanistic de Detaliu- studiu de amplasament pentru construire casă de locuit P+M, str. Constandin Hagi Stoian, nr. 112”, proprietar - beneficiar: S. C.”Allstar Prod”S.R.L.

28.Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism ”Plan Urbanistic de Detaliu - studiu de amplasament pentru construire casă de locuit P+M, str. Constandin Hagi Stoian, nr. 114”, proprietar - beneficiar: S.C.”Allstar Prod”S.R.L.

29.Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism ”Plan Urbanistic de Detaliu - studiu de amplasament pentru construire bloc de locuinţe colective P+6-)E, str. Suceava, fn”, beneficiar: S.C. Edimur Construct S.R.L.

30.Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism ”Plan Urbanistic de Detaliu - studiu de amplasament pentru construire casă de locuit unifamilială, str. Călimanului, nr. 28A”, beneficiari – proprietari: Szilagyi Sandor Miklos şi Szylagyi Gyongyver.

31.Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism ”Plan Urbanistic de Detaliu - studiu de amplasament pentru construire casă de locuit individuală P+E cu garaj, str. Ion Vescan, fn”, proprietar – beneficiar Fărcaş Zaharie şi Fărcaş Ana.

32.Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism ”Plan Urbanistic Zonal – restructurare teren agricol pentru dezvoltare zonă comercială şi dotări”, B-dul 1 Decembrie 1918, fn”, cu regulamentul local de urbanism aferent, beneficiar: S.C. Land Tîrgu Mureş One S.R.L.

33.Proiect de hotărâre privind mărirea capitalului social a S.C. THE SCIENCE CITY FOR RESEARCH AND MEDICAL INFORMATICS S.A.

34.Proiect de hotărâre cu privire la prelungirea pe o periodă de 5 ani a contractului de concesiune nr. 453/13.06.2003 asupra terenului situat în Municipiul Tîrgu Mureş, str. Corneşti, în dreptul nr. 92 - 94, în suprafaţă de 200 mp, aşa cum este prevăzut în planul de situaţie anexat contractului mai sus menţionat.

 

P R I M A R

dr. Dorin Florea

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Inapoi
buton MOL

Evenimente

afis 1 iunie s 2023

Grafic lunar colectare deseuri

buton program multianual sustinere familii

seretirgumures
dastgmures ro
buton dfltgm
buton prog sitpf

Covid-19

buton masuri covid19

Noutăți

BP
buton birou unic
buton parcare
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
buton recomandari sezon estival
buton harta targu mures
buton program transport local

Posturi vacante

buton posturi vacante

Proiecte. Strategii

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - RO3
Concurs AMSP3
buton strategia smart city
buton plan mobilitate urbana
buton sidu
buton calea verde
buton paed
buton gal
buton orasul eco
buton plan urbanistic general
buton puzcp
buton atelier urban peisagistica
buton proiectele orasului
buton digital mures
buton cetatea medievala

Secțiune RUTI conform SNA

banner anticor.fw 

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:359
Ieri:975
Săptămânal:359
Lunar:37952
Toate4613502