Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Protecția consumatorilor

InfoCons

Serviciul de urgență 112

112 logo

Calendarul evenimentelor

<<  Mai 2022  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Bilete online

buton teatrul national

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia


 

 

 •  

   

  În conformitate cu Dispoziţia Primarului nr. 695 din data de 21martie 2013, se convoacă şedinţa ordinară a Consiliului local municipal Tîrgu Mureş, care va avea loc marţi, 26 martie 2013, orele 14ºº, la sediul Municipiului Tîrgu Mureş din Piaţa Victoriei, nr. 3, sala 45, cu următoarea,

   

  O R D I N E   D E   Z I :

   • 1.Proiect de hotărâprivind aprobarea bugetului împrumuturilor interne contractate de Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Tîrgu Mureş, potrivit O.U.G. nr. 2/2013, pentru anul 2013.
   • 2.Proiect de hotărâprivind aprobarea cererii de finanţare şi a cheltuielilor aferente pentru proiectul „Reabilitare termică a 10 blocuri de locuinţe – Tîrgu Mureş – LOT I”.
   • 3.Proiect de hotărâprivind aprobarea cererii de finanţare şi a cheltuielilor aferente pentru proiectul „Reabilitare termică a 28 blocuri de locuinţe – Tîrgu Mureş – LOT II”.
   • 4.Proiect de hotărâprivind angajarea unui mandatar judiciar în cauzele generate urmare declanşării procedurii de executare silită în dosar execuţional 204/E/2008 de BEJ Giunca Maria Cristina.
   • 5.Proiect de hotărâprivind mandatarea reprezentantului A.G.A. dl./d-na __________________ să aprobe documentele referitoare la subiectele de pe Ordinea de zi a şedinţei Adunării Generale a Acţionarilor din data de 11 aprilie 2013.
   • 6.Proiect de hotărâprivind completarea Hotărârii Consiliului local municipal nr. 125/27.04.2006 referitoare la aprobarea Contractului de delegare a gestiunii serviciilor publice de alimentare cu apă şi de canalizare din Tîrgu Mureş şi a documentaţiei aferente.
   • 7.Proiect de hotărâprivind aprobarea încheierii unui parteneriat pentru organizarea Conferinţei Internaţionale în Drept Public şi Administraţie Publică, cu tema: „Provocările secolului 21 în drept şi administraţie publică”.
   • 8.Proiect de hotărâprivind aprobarea vânzării prin licitaţie publică a lotului 131 în suprafaţă de 450 mp situat în Cartierul Belvedere.
   • 9.Proiect de hotărâprivind completarea metodologiei pentru pregătirea şi organizarea licitaţiilor pentru vânzarea imobilelor aflate în domeniul privat al municipiului aprobată prin H.C.L.M. nr. 477 din 17.12.2009.
   • 10.Proiect de hotărâprivind concesionarea directă către Vintilă Ionel Ioan şi Vintilă Mărioara a terenului în suprafaţă de 15,60 mp aparţinând Municipiului Tîrgu Mureş.
   • 11.Proiect de hotărâprivind concesionarea directă către Kiss Ladislau a terenului în suprafaţă de 14,11 mp aparţinând Municipiului Tîrgu Mureş.
   • 12.Proiect de hotărâprivind prelungirea unor contracte de închiriere pentru spaţii cu altă destinaţie decât aceea de locuinţă, precum şi repartizarea spaţiilor aflate în proprietatea municipalităţii.
   • 13.Proiect de hotărâprivind aprobarea documentaţiei de urbanism „Plan Urbanistic de Detaliu – studiu de amplasament pentru construire casă de locuit cu regim de înălţime P+M, conformare arhitectural volumetrică, mod de ocupare a terenului”, str. Substejeriş nr. 8, proprietari – beneficiari Todoran Butilă George Cristian şi Todoran Butilă Anamaria.
   • 14.Proiect de hotărâprivind aprobarea documentaţiei de urbanism „Plan Urbanistic de Detaliu - studiu de amplasament construire locuinţă unifamilială D+P+M, stabilire reglementări privind accesele auto şi pietonale, conformare arhitectural- volumetrică, mod de ocupare a terenului”, str. Simion Mândrescu, fn proprietari-beneficiari Boalcă Ioan şi Boalcă Elena.
   • 15.Proiect de hotărâprivind reglementarea închirierii terenurilor pentru terase de alimentaţie publică în Complexul de Agrement şi Sport ,,Mureşul”.
   • 16.Proiect de hotărâprivind trecerea unui teren în suprafaţă de 58 mp din Tîrgu Mureş, str. Constantin Hagi Stoian f.nr., în proprietatea publică a Municipiului Tîrgu Mureş de la Baciu Leontin şi Baciu Ezabella Brigitta.
   • 17.Proiect de hotărâprivind trecerea unui teren în suprafaţă de 42 mp din Tîrgu Mureş, str. Remetea f.nr., în proprietatea publică a Municipiului Tîrgu Mureş de la Fărcaş Gheorghe şi Fărcaş Cornelia.
   • 18.Proiect de hotărâprivind trecerea unui teren în suprafaţă de 30,60 mp din Tîrgu Mureş, str. Constantin Hagi Stoian f.nr., în proprietatea publică a Municipiului Tîrgu Mureş de la Ştefan Florin.
   • 19.Proiect de hotărâprivind trecerea unui teren în suprafaţă de 27 mp din Tîrgu Mureş, str. Constantin Hagi Stoian, f.nr., în proprietatea publică a Municipiului Tîrgu Mureş de la Ştefan Florin.
   • 20.Proiect de hotărâprivind modificarea Hotărârii Consiliului local municipal nr. 377 din 17.09.2009 referitoare la aprobarea amplasării bustului scriitorului Suto Andras.
   • 21.Proiect de hotărâprivind acordarea burselor şcolare pentru anul şcolar 2012 – 2013.
   • 22.Proiect de hotărâprivind aprobarea Regulamentului de acordare a scutirilor de la plata impozitului pe clădiri a proprietarilor apartamentelor din blocurile de locuinţe şi ai imobilelor care execută lucrări de intervenţie pe cheltuiala proprie pentru creşterea performanţei energetice ori lucrări cu privire la creşterea calităţii arhitectual-ambientale.
  • P R I M A R
  • dr. Dorin Florea

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Inapoi
buton MOL
buton masuri covid19

colectare selectiva ro

Evenimente

Colectare deseuri

Noutăți

BP
buton ghiseu online impozite taxe
buton birou unic
buton parcare
buton taxe impozite3
buton prog sitpf
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
buton mobilepay
buton plateste taxe online
buton cinema arta
buton recomandari sezon estival
buton harta targu mures
buton program transport local

Posturi vacante

buton posturi vacante

Proiecte. Strategii

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - RO3
Concurs AMSP3
buton strategia smart city
buton plan mobilitate urbana
buton sidu
buton calea verde
buton paed
buton gal
buton orasul eco
buton plan urbanistic general
buton puzcp
buton atelier urban peisagistica
buton proiectele orasului
buton digital mures
buton cetatea medievala

Secțiune RUTI conform SNA

banner anticor.fw 

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:784
Ieri:1546
Săptămânal:3975
Lunar:34435
Toate4107430