Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Proiecte PNRR

buton pnrr

POIM 2014 - 2020

buton poim

EU4Business

eu4business

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Protecția consumatorilor

InfoCons

Serviciul de urgență 112

112 logo

Ziua informării preventive

ziua inform preventive

fiipregatit.ro

fiipregatit.ro

Calendarul evenimentelor

<<  Iulie 2024  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Bilete online

buton teatrul national

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia


 

 

 

 

În conformitate cu Dispoziţia Primarului nr. 8.337 din data de 14 decembrie 2012, se convoacă şedinţa ordinară a Consiliului local municipal Tîrgu Mureş, care va avea loc joi, 20 decembrie 2012, orele 14ºº, la sediul Municipiului Tîrgu Mureş din Piaţa Victoriei, nr. 3, sala 45, cu următoarea,

 

O R D I N E   D E   Z I :

 

1.Informare privind măsurile de întreprins în vederea funcţionalităţii Universităţii Cultural Ştiinţifice Tîrgu Mureş.

2.Proiect de hotărâprivind aprobarea rectificării bugetului local al Municipiului Tîrgu Mureş pe anul 2012.

3.Proiect de hotărâprivind aprobarea impozitelor şi taxelor locale, pentru anul fiscal 2013.

4.Proiect de hotărâprivind aprobarea unor taxe speciale, pentru anul fiscal 2013.

5.Proiect de hotărâprivind aprobarea nivelului unor taxe pentru eliberarea, completarea şi modificarea avizelor de funcţionare pentru desfăşurarea unor activităţi economice şi a autorizaţiilor de funcţionare pentru unităţi de alimentaţie publică, pentru anul fiscal 2013.

6.Proiect de hotărâre  privind stabilirea cuantumului taxelor locale pentru emiterea certificatelor, avizelor şi autorizaţiilor, aferente activităţii Direcţiei Arhitect şef, pentru anul fiscal 2013.

7.Proiect de hotărâreprivind aprobarea cuantumului unor taxe speciale care vor fi percepute de Direcţia Arhitect şef, pentru anul fiscal 2013.

8.Proiect de hotărâre  privind aprobarea nivelului taxelor speciale, administrate prin Direcţia tehnică, pentru anul fiscal 2013.

9.Proiect de hotărâre  privind aprobarea nivelului taxelor speciale, administrate prin Serviciul public Administraţia domeniului public, pentru anul fiscal 2013.

10.Proiect de hotărâprivind stabilirea nivelului taxelor speciale percepute de Serviciul de Fond Funciar şi Registrul Agricol, pentru anul fiscal 2013.

11.Proiect de hotărâprivind aprobarea taxelor speciale, percepute prin Serviciul Public Comunitar de Evidenţa Persoanei, pentru anul fiscal 2013.

12.Proiect de hotărâre  privind aprobarea taxelor speciale care vor fi percepute de Complexul de agrement şi sport „Mureşul”, Bazinul acoperit şi Piscina „ing. Mircea Birău”, pentru anul fiscal 2013.

13.Proiect de hotărâre privind aprobarea nivelului unor taxe percepute prin Serviciul Public de Utilităţi Municipale, pentru anul fiscal 2013.

14.Proiect de hotărâre  privind aprobarea nivelului unor taxe speciale şi amenzi percepute de Administraţia Serelor, Parcurilor şi Zonelor Verzi, pentru anul fiscal 2013,

15.Proiect de hotărâre  privind stabilirea unor taxe speciale, percepute de Administraţia Grădinii Zoologice şi a Platoului Corneşti, pentru anul fiscal 2013.

16.Proiect de hotărâre  privind stabilirea cuantumului contribuţiei lunare a părinţilor sau susţinătorilor legali alocată hranei pentru copiii care frecventează creşele.

17.Proiect de hotărâprivind aprobarea co-finanţării Bibliotecii Judeţene Mureş pentru achiziţionarea de fond de carte pentru filialele de cartier ale Bibliotecii Judeţene Mureş.

18.Proiect de hotărâprivind unele măsuri în aplicarea Hotărârii Consiliului local municipal Tîrgu Mureş nr. 91/26 aprilie 2012 referitoare la achiziţionarea în proprietatea municipiului Tîrgu Mureş, în tranşe, pe o perioadă de trei ani, a unui număr de 1782 unităţi locative în vederea implementării strategiei locale de dezvoltare în domeniul social şi asigurare de locuinţe pentru anumite categorii de persoane, prin procedura de licitaţie publică deschisă cu strigare.

19.Proiect de hotărâre privind scutirea de la plata impozitului pe clădiri a proprietarilor apartamentelor din blocurile de locuinţe şi a imobilelor care au executat lucrări de intervenţie pe cheltuiala proprie pentru creşterea performanţei energetice şi a celor care au executat lucrări cu privire la creşterea calităţii arhitectural ambientale.

20.Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării art. 36 şi a Anexei – Politica Tarifară (ianuarie 2011) la Contractul de delegare a gestiunii serviciilor publice de alimentare cu apă şi de canalizare nr. 22/202.662/05.03.2010.

21.Proiect de hotărâre privind aprobarea aderării comunei Iclănzel din judeţul Mureş la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară AQUA INVEST MUREŞ.

22.Proiect de hotărâre privind aprobarea retragerii Consiliului local municipal Tîrgu Mureş din „Asociaţia Zona Metropolitană Tîrgu Mureş”.

23.Proiect de hotărâre privind aprobarea „Planului pentru Acţiune Durabilă – PAED-ul Municipiului Tîrgu Mureş pentru perioada 2013 – 2020”.

24.Proiect de hotărâre  privind aprobarea unor măsuride valorificare prin vânzare la licitaţie publică a bunurilor mobile din proprietatea municipiului Tîrgu Mureş, aflate în centralele termice dezafectate.

25.Proiect de hotărâre privind aprobarea studiului de fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici pentru „Modernizare iluminat public pe străzi din Municipiul Tîrgu Mureş”.

26.Proiect de hotărâre privind aprobarea studiului de fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici pentru „Construcţii canalizaţii subterane pentru reţele de transmitere de informaţie pe străzi din Municipiul Tîrgu Mureş”.

27.Proiect de hotărâre  privind aprobarea alocaţiilor bugetare pentru perioada ianuarie – decembrie 2013 pentru solicitanţii de subvenţii în baza Legii nr. 34/1998 şi a H.G.R. nr. 1153/2001 cu modificările şi completările ulterioare.

28.Proiect de hotărâre privind încadrarea locuinţelor situate în Tîrgu Mureş, Piaţa Trandafirilor nr. 49 în categoria locuinţelor de serviciu.

29.Proiect de hotărâre privind aprobarea ordinii de prioritate în vederea atribuirii de locuinţe din fondul locativ de stat, locuinţe sociale, locuinţe pentru chiriaşi evacuabili din locuinţe retrocedate şi locuinţe pentru pensionari, destinate închirierii pentru anul 2013.

30.Proiect de hotărâreprivind prelungirea unor contracte de închiriere pentru spaţii cu altă destinaţie decât aceea de locuinţă, precum şi repartizarea spaţiilor aflate în proprietatea municipalităţii.

31.Proiect de hotărâre privind aprobarea Contractului de asociere dintre Municipiul Tîrgu Mureş şi Clubul Sportiv „Nova Vita” Tîrgu Mureş.

32.Proiect de hotărâre privind aprobarea cuantumului redevenţelor pentru contractele de concesiune aprobate în anul 2013.

33.Proiect de hotărâre  privind concesionarea directă către Textila Mureş Socom a unui teren aparţinând Municipiului Tîrgu Mureş, în vederea extinderii spaţiului comercial.

34.Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării prin licitaţie publică a terenului în suprafaţă de 12.513 mp situat în Tîrgu Mureş str. Barajului.

35.Proiect de hotărâre privind extinderea Cimitirului Municipal Remetea.

36.Proiect de hotărâreprivind aprobarea „Regulamentului privind măsuri de creştere a calităţii arhitectural ambientale a clădirilor din Municipiul Tîrgu Mureş.

37.Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism „Plan Urbanistic de Detaliu – studiu de amplasament, stabilire reglementări privind retrageri faţă de limitele posterioare şi laterale ale parcelei, accese auto şi pietonale, conformare arhitectural – volumetrică, mod de ocupare a terenului, pentru construirea unei case de locuit D+P+2E, str. Avram Iancu, fn”, beneficiari: Năprădean Ciprian Tudor şi Năprădean Aurica.

38.Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism „Plan Urbanistic de Detaliu – studiu de amplasament pentru reamenajare construcţie existentă şi extindere cu spaţiu comercial P+1, str. Salcâmilor, nr. 28”, beneficiari Cherteş Vasile şi Cherteş Maria.

 

P R I M A R

dr. Dorin Florea

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Inapoi

Alegeri2024

buton MOL

buton program transport local

buton program multianual sustinere familii

Grafic lunar colectare deseuri

buton spclep
buton weekend ro
seretirgumures
dastgmures ro
buton dfltgm
buton prog sitpf

Noutăți

BP
buton birou unic
buton parcare
buton parcare
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
buton recomandari sezon estival
buton harta targu mures

Posturi vacante

buton posturi vacante

Proiecte. Strategii

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
buton strategia smart city
buton plan mobilitate urbana
buton sidu
buton calea verde
buton paed
buton gal
buton orasul eco
buton plan urbanistic general
buton puzcp
Concurs CIPS ro 180
Banner PtaCuzaVodaRO 180
BannerMyCity - RO3
Concurs AMSP3
buton atelier urban peisagistica
buton proiectele orasului
buton digital mures
buton cetatea medievala

Secțiune RUTI conform SNA

banner anticor.fw 

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:876
Ieri:1502
Săptămânal:7261
Lunar:19029
Toate5182372