Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Proiecte PNRR

buton pnrr

POIM 2014 - 2020

buton poim

EU4Business

eu4business

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Protecția consumatorilor

InfoCons

Serviciul de urgență 112

112 logo

Ziua informării preventive

ziua inform preventive

fiipregatit.ro

fiipregatit.ro

Calendarul evenimentelor

<<  Martie 2024  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Bilete online

buton teatrul national

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia


 

 

 

 

C O N V O C A T O R

În conformitate cu Dispoziţia Primarului nr. 2.510 din data de 20 septembrie 2012 se convoacă şedinţa ordinară a Consiliului local municipal Tîrgu-Mureş, care va avea loc joi, 27 septembrie 2012, orele 14,00, la sediul Municipiului Tîrgu-Mureş din Piaţa Victoriei, nr. 3, sala 45, cu următoarea,

 O R D I N E   D E   Z I :

 

1.Prezentarea Proiectului:”Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Mureş”, derulat în cadrul POS Mediu Axa prioritară 1.
2.Proiect de hotărâre privind liniile de subvenţionare prioritare în domeniul asistenţei sociale pentru anul 2013.
3. Proiect de hotărâre pentru aprobarea metodologiei privind acordarea unor subvenţii de la bugetul local al Municipiului Tîrgu-Mureş, în baza Legii nr.34/1998 şi a H.G. nr.1153/2001 cu modificările şi completările ulterioare.
4.Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru reabilitarea termică a 18 blocuri de locuinţe din Municipiul Tîrgu-Mureş.
5.Proiect de hotărâre privind concesionarea directă către SC Dinamic Trans SRL a unui teren aparţinând Municipiului Tîrgu-Mureş.
6.Proiect de hotărâre privind trecerea unui teren din Tîrgu-Mureş, str. Posada nr. 28, în proprietatea publică a Municipiului Tîrgu-Mureş de la Cotoi Tudor Nicolae şi Cotoi Mihai Cătălin.
7.Proiect de hotărâre privind modificarea HCL nr. 47 din 30 august 2012 referitoare la trecerea unui teren din Tîrgu-Mureş str. Preot Ştefan Rusu nr. 7, în proprietatea Municipiului Tîrgu-Mureş de la Somodi Istvan şi Bereczky Lujza – Katalin.
8.Proiect de hotărâre privind scoaterea din funcţiune a unor mijloace fixe disponibile din domeniul public al Municipiului Tîrgu-Mureş, concesionate către SC Compania Aquaserv SA şi trecerea acestora din domeniul public în cel privat al Municipiului Tîrgu-Mureş, în vederea valorificării lor conform legislaţiei în vigoare.
9.Proiect de hotărâre privind mandatarea reprezentantului AGA, să aprobe documentele referitoare la subiectele de pe ordinea de zi a şedinţei Adunării Generale a Acţionarilor ordinare şi extraordinare a S.C. Compania Aquaserv S.A. Tîrgu-Mureş din data de 08.10.2012.
10.Proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării componenţei comisiei de preluare a „bunurilor de retur” şi a „bunurilor de preluare” din parteaTîrgu-Mureş şi aprobarea componenţei comisiei de predare a „bunurilor de retur preluate” şi a „bunurilor de preluare primite” din partea Municipiului Tîrgu-Mureş, precum si aprobarea rezultatelor inventarierii parţiale a „bunurilor de retur” si a „bunurilor de preluare”.
11.Proiect de hotărâre privind sprijinirea financiară în principiu a Parohiei Romano-Catolice VI „REMETE SZENT ANTAL” din Municipiul Tîrgu-Mureș pentru construcția Bisericii ”Sfânta Familie” din Cartierul Unirii.

12.Proiect de hotărâre privind finanţarea din bugetul local a indemnizaţiei în valută pentru o delegaţie din partea Municipiului Tîrgu-Mureş şi a Consiliului local, în vederea deplasării la Kecskemét/Ungaria – oraş înfrăţit, în perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2012.
13.Proiect de hotărâre privind finanţarea din bugetul local a cheltuielilor de deplasare pentru o delegaţie oficială, cu ocazia vizitei la Chişinău/Republica Moldova, în perioada 13 - 15 octombrie 2012.
14.Proiect de hotărâre privind aprobarea „Regulamentului privind măsuri de creştere a calităţii architectural-ambientale a clădirilor din Municipiul Tîrgu–Mureş”.
15.Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism „Plan Urbanistic Zonal- stabilire reglementări urbanistice necesare construirii unui ansamblu rezidenţial nou - clădiri de locuinţe colective, organizarea reţelei stradale şi infrastructurii edilitare” str. Depozitelor, f.n.” cu regulamentul local de urbanism aferent, beneficiar Municipiul Tîrgu-Mureş.
16.Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism „Plan Urbanistic de Detaliu- studiu de amplasament pentru construire casă de locuit cu garaj auto, str. Mărului, f.nr.” beneficiari/proprietari: Uzun Bogdan- Petru şi Uzun Cosmina- Cristina.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Inapoi
buton MOL

 

buton program transport local

Grafic lunar colectare deseuri

buton program multianual sustinere familii

buton spclep
buton weekend ro
seretirgumures
dastgmures ro
buton dfltgm
buton prog sitpf

Noutăți

BP
buton birou unic
buton parcare
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
buton recomandari sezon estival
buton harta targu mures

Posturi vacante

buton posturi vacante

Proiecte. Strategii

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
buton strategia smart city
buton plan mobilitate urbana
buton sidu
buton calea verde
buton paed
buton gal
buton orasul eco
buton plan urbanistic general
buton puzcp
Concurs CIPS ro 180
Banner PtaCuzaVodaRO 180
BannerMyCity - RO3
Concurs AMSP3
buton atelier urban peisagistica
buton proiectele orasului
buton digital mures
buton cetatea medievala

Secțiune RUTI conform SNA

banner anticor.fw 

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:46
Ieri:1528
Săptămânal:1574
Lunar:4447
Toate5001874