Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Uniós projektek

buton proiecte europene

EU4Business

eu4business

Zagytározó

banner iazbatal fazare

Fogyasztóvédelem

InfoCons

112-es segélzhívó szám

112 logo

Eseménynaptár

<<  Február 2023  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728     
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Online jegyek

buton teatrul national hu

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Turisztikai Hatóság

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu


A polgármester 2012. április 19-i 1999-es számú rendeletének megfelelően összehívják Marosvásárhely Megyei Jogú Város helyi Tanácsát 2012. április 26-án 14 órára, a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal Győzelem tér 3. szám alatti székhelyének 45-ös termébe.

Napirenden:

1. Tájékoztató az idős személyek szociális ellátására vonatkozó 2000. évi 17-es számú újraközölt törvény alkalmazásával kapcsolatban.

2. Határozattervezet Marosvásárhely megyei jogú város 2012. évi költségvetésének kiigazításáról.

3  Határozattervezet a polgármester speciális apparátusának, valamint a marosvásárhelyi tanács alárendeltségébe tartozó közszolgáltatások szerkezeti felépítéséről és a besorolásuk időszerűsítéséről.

4. Határozattervezet Todoran Liviu Emil Nicu részvényközgyűlési képviselő megbízásáról, akit az Aquaserv Rt. 2012. Május 21-i részvényesi közgyűlésének napirendi pontjaihoz rendelt dokumentumok jóváhagyásáról hatalmaznak fel.

5. Határozattervezet iskolai konzorciumok létesítési engedélyének jóváhagyásáról.

6. Határozattervezet a marosvásárhelyi Rózsák tere 59. szám alatt található ingatlan megvásárlásának jóváhagyásáról.

7. Határozattervezet egy 14,84 négyzetméteres, Marosvásárhely tulajdonát képező terület közvetlen koncesszióba adásáról, melyet a Diamant Kft. igényelt egy kereskedelmi egység alagsori bejáratának kiépítéséhez.

8. Határozattervezet tanulmány és feladatfüzet elkészítésének elfogadásáról, amely Marosvásárhely közterületének licitjére vonatkozik, ahová ideiglenes épületeket állítanának fel könyv és sajtótermékek árusítására.

9. Határozattervezet egy 20,18 négyzetméteres, Marosvásárhely közterületéhez tartozó telek közvetlen koncesszióba adásáról, ahol ideiglenes, kereskedelmi rendeltetésű épületeket állítanának fel.

10. Határozattervezet a Marosvásárhelyi Tanács és a Contrascom Benţa Rt. közötti, 2005. Szeptember 30-án megkötött 301-es számú társulási szerződés meghosszabbításáról.

11. Határozattervezet egy marosvásárhelyi, 1918. December 1. úton található közterület magánterületté való nyilvánításáról és a 3.940 négyzetméteres terület eladásáról.

12. Határozattervezet egyes, nem lakás rendeltetésű helyiségek bérleti szerződéseinek meghoszabbításáról, továbbá a város tulajdonában levő helyiségek elosztásáról.

13. Határozattervezet egy, a városi sportparkban lévő ingatlan ingyenes odaítéléséről a Procardia Alapítványnak.

14. Határozattervezet a helyi tanács 2007. VII. 5-i 241-es határozatának a módosítására valamint a tilosban állomásozó és a közterületen elhagyott járművek elszállítására, tárolására és kiváltására vonatkozó új szabályzat jóváhagyásáról.

15. Határozattervezet az általános városrendezési terv - előzetes szakasz – dokumentációjának a jóváhagyásáról.

16. Határozattervezet egy részletes városrendezési terv - elhelyezési tanulmány lakóházak építésére a Szabadi úton - dokumentációjának a jóváhagyásáról, haszonélvező Chiorean Alexandru Marcian.

17. Határozattervezet egy részletes városrendezési terv - szabályozások megállapítása egy lakás (pince – földszint, manzárd) építéséhez , gépkocsibejáró és járda kialakítására, a Kapa utca 15. szám alatt - dokumentációjának a jóváhagyásáról, haszonélvezők Bucur Alexandru és Bucur Mariana.

18.Határozattervezet egy részletes városrendezési terv - elhelyezési tanulmány lakóház építésére a Szabadi úton - dokumentációjának a jóváhagyásáról, haszonélvezők Conţiu carmen és Conţiu Claudiu Gicel.

19. Határozattervezet egy részletes városrendezési terv - elhelyezési tanulmány lakóház (garázzsal) építésére a Branului utca 11. szám alatt – dokumentációjának a jóváhagyásáról, haszonélvező Máthé István.

20. Határozattervezet egy részletes városrendezési terv – elhelyezési tanulmány két ház és garázsok építésére a Măcieşului utcában – dokumentációjának a jóváhagyásáról, haszonélvező Macavei Mircea.

21. Határozattervezet a 2006. IV. 27-i 159-es határozattervezettel jóváhagyott részletes városrendezési terv módosítására vonatkozó övezeti városrendezési terv dokumentációjának a jóváhagyásáról, amely területfelosztásra és lakóházegyüttes építésére vonatkozik a Cornesti utcában és a hozzá tartozó városrendezési szabályzat jóváhagyásáról, haszonlvezők Morari dan és Morari Mirela.

22. Határozattervezet egy részletes városrendezési terv - elhelyezési tanulmány családi ház, kocsibejáró és járda építésére a Nyár utcában – jóváhagyásáról – haszonélvező a Silvania Kft.

23. Határozattervezet a Tudományos város a kutatásért és orvosi nformatikáért rt. alapító okiratának a jóváhagyásáról.

      

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Vissza
buton MOL hu

Grafic lunar colectare deseuri

buton program multianual sustinere familii

dastgmures hu
buton dfltgm hu
buton prog sitpf hu

Covid-19

buton masuri covid19 hu

Újdonságok

BP hu
buton birou unic hu
buton parcare hu
buton prog acte identitate online hu
buton prog casatorii online2 hu
buton prog transc online2 hu
buton studiu parcari2 hu
buton recomandari sezon estival hu
buton harta targu mures hu
buton program transport local hu

Betöltendő állások

buton posturi vacante hu

Projektek. Stratégiák

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - HU3
Concurs AMSP3
buton plan mobilitate urbana hu
buton sidu hu
buton calea verde hu
buton paed hu
buton gal hu
buton orasul eco hu
buton puzcp hu
buton plan urbanistic general hu
buton atelier urban peisagistica hu
banner_proiecte1
Digital Mures
buton cetatea medievala hu

Secțiune RUTI conform SNA

banner anticor.fw 

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Ma:434
Tegnap:1228
A héten:7752
A hónapban:4582
Összesen4467010