Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Uniós projektek

buton proiecte europene

Proiecte PNRR

buton pnrr

EU4Business

eu4business

Zagytározó

banner iazbatal fazare

Fogyasztóvédelem

InfoCons

112-es segélzhívó szám

112 logo

fiipregatit.ro

fiipregatit.ro

Eseménynaptár

<<  Június 2023  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Online jegyek

buton teatrul national hu

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Turisztikai Hatóság

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu


Marosvásárhely Polgármesteri Hivatala Washington DC- ben elindította a Digital Mureș stratégiára vonatkozó megbeszéléseket
A Dorin Florea polgármester vezette Marosvásárhely Megyei Jogú Város küldöttsége November 7 és 9 között részt vett a Washington DC- ben rendezett eseménysorozaton és találkozókon. A találkozók célja a Digital Mureș ágazati stratégia bemutatásával kapcsolatos tárgyalások és tanácskozások elkezdése, illetve tapasztalt partnerek felkutatása bizonyos érdeklődési területekhez, valamint potenciális beruházók azonosítása a polgármester által fejlesztésre szánt Orvosi Informatikai Tudományok Városa nevezetű technológiai parkkal kapcsolatos tervek finanszírozására.

Az elöljáró és a polgármesteri hivatal tanácsadói mellett, a küldöttséget a Távközlési és Informatikai Minisztérium, illetve az Amerikai Egyesült Államok Romániai Nagykövetségének képviselői támogatták a szükséges lépések megtételében.
A Global Fórumon való részvétel
A látogatás első részében a Digital Mureș stratégia kulcspontjait mutatták be a Global Fórumon/ Shaping the future. A Global Fórum egy független, évente megrendezett nemzetközi eseménysorozat, mely az információs technológia és a távközlés területén megjelent fejlesztések és újítások hatását vitatja meg a gazdasági, politikai és társadalmi gondok megoldására.
A Global Fórum egyike a leghíresebb világeseményeknek, egy globális Think Tank az információs technológia és a távközlés területén. A Global Fórum/ Shaping the future évente egybegyűjti több mint 40 ország ipari vezetőit, a helyi, regionális és nemzeti politika döntéshozóit, civiltársadalmak vezetőit, kutatókat és elméleti szakembereket. A Fórum az IT&C és a kormányzati szektor vezetőinek fenntartott zárt rendszer mely arra hivatott, hogy kapcsolatot teremtsen a politika, a technika és a civil társadalom között az információs társadalom fejlődése érdekében.
A 2010-es fórum eseményei, a George Washington Egyetem társszervezésével a Marvin Centerben zajlottak és fő témája: “ICT: Egy erősebb világ. Egy újítóbb és intelligensebb társadalom.” Ezen az eseményen Marosvásárhely Polgármesteri Hivatala különleges meghívottként szerepelt és a legfontosabb szesszióban kapott bemutatkozási helyet. A rendezvénysorozat keretében Marosvásárhely polgármestere bemutatta a polgármesteri hivatal terveit, beszélgetéseket folytatott különböző kormányok, helyi önkormányzatok, egyetemek, tanácsadók és potenciális beruházók képviselőivel.
Egy igen fontos napirendi pontot jelentett az Európa Tanács képviselőivel folytatott megbeszélések. Különlegest súlyt kaptak a megbeszélések folyamán a stratégia alkalmazását támogató finanszírozási programok és megoldások. Az Európa Tanács képviselői üdvözölték a polgármesteri hivatal kezdeményezését és következetességét, amellyel fenntartja kezdeményezéseit és kifejezték abbéli szándékukat, hogy támogassák és meglátogassák Marosvásárhelyt a közeljövőben.Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Vissza
buton MOL hu

Grafic lunar colectare deseuri

buton program multianual sustinere familii

dastgmures hu
buton dfltgm hu
buton prog sitpf hu

Újdonságok

BP hu
buton birou unic hu
buton parcare hu
buton prog acte identitate online hu
buton prog casatorii online2 hu
buton prog transc online2 hu
buton studiu parcari2 hu
buton recomandari sezon estival hu
buton harta targu mures hu
buton program transport local hu

Betöltendő állások

buton posturi vacante hu

Projektek. Stratégiák

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - HU3
Concurs AMSP3
buton plan mobilitate urbana hu
buton sidu hu
buton calea verde hu
buton paed hu
buton gal hu
buton orasul eco hu
buton puzcp hu
buton plan urbanistic general hu
buton atelier urban peisagistica hu
banner_proiecte1
Digital Mures
buton cetatea medievala hu

Secțiune RUTI conform SNA

banner anticor.fw 

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Ma:939
Tegnap:1694
A héten:5404
A hónapban:9299
Összesen4627523