UCS Târgu Mureș

buton UCS

Calendarul evenimentelor

<<  August 2020  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Oraș Digital European

banner orasdigital

Program operațional

proiecttgms

Bilete on-line

teatru

Ordine și siguranță

180x150

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

e-Romania

sis2 

Wikipedia:

wikipedia

Mărime text:
 
Marţi, 21 februarie 2012, în prezenţa primarului municipiului, dr. Dorin Florea şi a viceprimarului Claudiu Maior, a fost inaugurată, oficial, Grădiniţa cu program prelungit nr. 19, de pe strada Gh. Marinescu nr.9. Modernizată şi recondiţionată, grădiniţa a fost redată circuitului educaţional încă din 6 februarie, aici desfăşurându-şi activitatea aproximativ 150 de copii.
Prin mansardarea şi modernizarea clădirii s-a urmărit rezolvarea tuturor problemelor  tehnice, estetice şi funcţionale ale unităţii de învăţământ. Celor cinci săli de grupă li s-au mai adăugat încă două, iar la subsol au fost amenajate spaţii de spălătorie, uscătorie, călcătorie, vestiar pentru personalul nedidactic, a fost amplasată centrala termică, renunţându-se la teracotele vechi din ceramică şi la boilerele pentru încălzirea apei. În acest mod au fost rezolvate toate circuitele igienico-sanitare,la standardele cerute de normativele în vigoare şi s-a mărit confortul termic. Mansarda este dotată cu 33 de ferestre Velux, asigurându-se iluminatul natural, atât de necesar preşcolarilor. De asemenea, s-a mărit numărul grupurilor sanitare, finisajul şi dotările fiind la cele mai înalte standarde. Bucătăria a fost dotată cu două sobe de gătit noi şi cu o centrală termică modernă. Au fost pavate căile de acces, urmând ca, îndată ce condiţiile meteo vor permite, să se treacă şi la pavarea curţii.
Creşa nr. 3, aflată în incinta grădiniţei, a fost şi ea renovată la aceleaşi standarde, iar circuitele igienico-sanitare au fost rezolvate în mod corespunzător.
Lucrările de renovare şi modernizare au început la 15 martie 2011 şi au durat 10 luni, societatea de construcţii S.C. Energoplus S.R.L. îndeplinindu-şi toate obligaţiile contractuale.
Valoarea lucrărilor este de 1.751.989,23 RON plus TVA.
Luând cuvântul în cadrul festivităţii de inaugurare, primarul municipiului, dr. Dorin Florea, a reiterat preocuparea municipalităţii de a asigura condiţii optime pentru desfăşurarea procesului educaţional la nivelul municipiului, arătând că, prin această investiţie, Municipiul Tîrgu-Mureş a mai adăugat în patrimoniul său  încă un  obiectiv destinat învăţământului preşcolar, rezolvând, totodată, problema numărului de locuri pentru creşă şi grădiniţă în zona Clinicilor şi cartierului Cornişa, zonă aflată în plină dezvoltare economică.
Biroul de presă al primăriei
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Inapoi

buton MOL

buton BEC
lucrari stradale
buton bike track2

buton QA COVID19

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Noutăți

buton parcare
buton taxe impozite3
buton prog sitpf
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
banner_harta
ban siletina
locuri de munca

Proiecte. Strategii

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - RO3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:76
Ieri:841
Săptămânal:5834
Lunar:15236
Toate3200168