UCS Târgu Mureș

buton UCS

Eseménynaptár

<<  Augusztus 2020  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Európai digitális város

banner orasdigital

Operációs program

proiecttgms

Online jegyek

teatru

Rend és biztonság

180x150

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Turisztikai Hatóság

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

e-Romania

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu

Mărime text:

 

   
Kedden, 2012 február 21-én, a város polgármesterének, dr. Dorin Floreának, és Claudiu Maior alpogármesternek a jelenlétében hivatalosan is felavatták  a 19-es számú, hosszabbított órarenddel működő óvodát a Gh. Marinescu utca 19. szám alatt.
A korszerűsített és felújított óvodát már február 6-án „visszakapcsolták” az oktatási rendszerbe, itt hozzávetőleg 150 gyerek folytat tevékenységet.
Az épületen végrehajtott tetőtér-beépítési, valamint korszerűsítési munkálatok során a tanügyi egység összes műszaki, esztétikai és funkcionális problémáját szem előtt tartották. Az öt osztályterem mellé még kettőt létesítettek, az alagsorban pedig mosásra, szárításra és vasalásra alkalmas helyiségeket, valamint a nem oktató személyzet számára öltözőt rendeztek be. Hőközpontot szereltek fel, lemondtak a régi csempekályhák használatáról, valamint a vízmelegítő „bojlerekről.” Ilymódon megoldották a vécék, fürdőszobák problémáit, betartva az érvényben lévő normatívákban leírt követelményeket, növelve a komfortérzetet. A tetőteret 33 Velux márkájú ablakkal látták el, biztosítva így az óvodások számára nagyon fontos, természetes megvilágítást. Hasonlóképpen, megnőtt a mosdók száma, a kivitelezés és az ellátás a legmagasabb igényszinten áll. A konyhát két új főzőkályhával és egy korszerű hőközponttal látták el. Járdát építettek, és ahogy az időjárási feltételek megengedik, hozzákezdenek az udvaron is a járdák (sétányok) kiépítéséhez.
A 3-as számú Napközit - amely az óvoda épületén belül található – ugyanazon elvárásoknak megfelelően újították fel, a mosdókat ennek megfelelően látták el.
A felújítási és korszerűsítési munkálatok 2011 mácius 15-én kezdődtek meg, és 10 hónap hosszat tartottak, az Energoplus kft teljesítvén a szerződésben szereplő összes kötelezettségét. A munkálatok összértéke 1.751.989,23 RON + ÁFA.
Az avatási ünneplésen való beszédében dr. Dorin Florea, a város polgármestere ismételten kiemelte a városvezetés igyekezetét, amelyet a nevelés-és oktatásügyi intézményekben való optimális feltételek biztosításáért tesz. Rámutatott, hogy e beruházással, Marosvásárhely megyei jogú város ismét egy megvalósítást mondhat magáénak az iskola előtti oktatás terén, megoldva így a Klinikák és a Kornisa lakónegyed környéken (e zóna jelentős gazdasági fejlődést mutat) az óvodákban és napközikben felvetődő létszám-problémákat.
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Vissza
buton MOL
lucrari stradale
buton bike track2

buton QA COVID19

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Újdonságok

buton parcare
buton taxe impozite3 hu
buton prog sitpf hu
buton prog acte identitate online hu
buton prog casatorii online2 hu
buton prog transc online2 hu
buton studiu parcari2 hu
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
banner_harta
ban siletina

 

locuri de munca hu

Projektek. Stratégiák

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - HU3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Astazi:931
Ieri:803
Saptamanal:8855
Lunar:9383
Mind3194315