UCS Târgu Mureș

buton UCS

Eseménynaptár

<<  Augusztus 2020  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Európai digitális város

banner orasdigital

Operációs program

proiecttgms

Online jegyek

teatru

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Turisztikai Hatóság

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu

Mărime text:

 

 

„MAXI-TAXIN” ELKÖVETETT LOPÁS
2012. február 12-én, a Helyi Rendőrség őrjáratát a szolgálatos tiszt a Helyi Szállítási Vállalat Diszpécserszolgálatának körzetébe irányította (a Vegyi Kombinát szomszédságába), ahol három személyt gyanúsítottak meg egy övtáska ellopása miatt, amelyben pénz és iratok voltak, és nevezett T.I. –nek, egy maxi-taxi sofőrjének tulajdonát képezték. A helyszínen azonosították és őrizetbe vették R.G. maroskeresztúri illetőségű lakost. A rendőrök a sértett fél által kapott személyleírás alapján operatívan akcióba léptek, és sikerült azonosítaniuk és őrizetbe venniük nevezett R.C. személyt, aki azelőtt elszaladt a tett helyszínéről.
A szóban forgó személyeket jegyzőkönyv alapján átadták a Marosvásárhely Municípiumi Rendőrség alkalmazottainak, az iratok előzetes kitöltése végett, a bűnügyi eljárás elindítása és a tettek besorolása céljából.
A KÖZREND MEGZAVARÁSA
A Helyi Rendőrség alkalmazottai a 2012. február 7-19 közötti időszakban az antiszociális viselkedés megelőzését és elbátortalanítását kezelték prioritásként. Ennek ellenére, 39 személyt kellett megbüntetniük a közrend és a csend megzavarása miatt, a 61/1991R számú törvény értelmében. Jelentősebbek a következő esetek:
- 2012. február 8-án, 1.00 órakor, a Helyi Rendőrség szolgálatos tisztjének telefonos értesítése folytán, egy csapatot irányítottak a Sîrguinţei utcába, ahol nevezett M.H. és F.L. személyek nagy hangerő mellett hallgatták a zenét, zavarván ezzel a szomszédok csendjét. Őket megbírságolták, és felszólították, hogy tartsák be a társas viselkedés szabályait.
- telefonos bejelentés nyomán, a Helyi Rendőrség egyik őrjárata 2012. február 11-én, 23.45 órakor kiszállt a Bolyai utcába, ahol az „Office” klubtól kihallatszó, nagy hangerejű zene zavarta a közcsendet. A társaság felelős alkalmazottját pénzbírsággal sújtották, és felszólították, hogy tartsa be a csendórára vonatkozó törvényes előírásokat.
- a Helyi Rendőrség őrjárata operatívan lépett közbe 2012. február 11-én a kövesdombi napi piac környékén kialakult konfliktus megakadályozása érdekében. Nevezett E.M. és G.L. személyeket (mindketten mezőbándi illetőségűek) megbírságolták a 61/1991R számú Törvény előírásai értelmében, és lakhelyük felé tanácsolták.
- P.M.,G.N. és A.L. polgárokat (mindhárman koronkai illetőségűek) a Helyi Rendőrség tetten érte, amint 2012. február 14-én szeszes italt fogyasztottak a „Diamant” játszótér környékén, a Cutezanţei utcában. Az említett személyeket pénzbírsággal sújtották.
KOLDULÁS
A Helyi Rendőrség egyik intervenciós csapata 2012. február 16-án, a Megyei Sürgősségi Kórház előtt érte tetten nevezett V.M. galambodi illetőségű (Mezőcsávás község) személyt, amint két kiskorút akart koldulásra kényszeríteni. A szóban forgó személyt megbírságolták a 61/1991R számú Törvény előírásainak megfelelően.
SZABÁLYTALAN VÁRAKOZÁSOK KÖZTERÜLETEN
A Helyi Rendőrigazgatóság összehangolt akció-sorozata folytán (amelyben részt vettek a közlekedés-biztonsági, intervenciós és közrendészeti alkalmazottak), a kiemelt időszakban 28 taxisofőrt értek tetten és büntettek meg szabálytalan várakozás okán, a 46/2008-as H.T.H. előírásainak értelmében, a kijelölt helyek elfoglalásának be nem tartása végett.   A fent említett időszakban 243 esetben állapítottak meg szabálysértést és bírságoltak a Közlekedési Rendszabályok megszegése miatt, valamint a 97/2007-es H.T.H. 26-os cikkelyének 1-es bekezdése értelmében, amely előírja, hogy:
„tilos minden fajta gépkocsival várakozni vagy parkolni Marosvásárhely köz- és magánterületén, az útkereszteződések preszelekciós zónáiban, autóbusz-megállókban, a taxisofőröknek fenntartott várakozási zónákban, sétányokon, zöldövezetekben vagy   a nem megfelelően megjelölt járdákon.”
Ezúton kérjük polgártársainkat, tartsák be a tiltott helyen való várakozásra/parkolásra vonatkozó törvényes előírásokat, hogy elkerüjék a fent említett helyzeteket.
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Vissza
buton MOL
buton BEC
lucrari stradale
buton bike track2

buton QA COVID19

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Újdonságok

buton parcare
buton taxe impozite3 hu
buton prog sitpf hu
buton prog acte identitate online hu
buton prog casatorii online2 hu
buton prog transc online2 hu
buton studiu parcari2 hu
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
banner_harta
ban siletina

 

locuri de munca hu

Projektek. Stratégiák

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - HU3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Astazi:66
Ieri:1050
Saptamanal:5429
Lunar:30665
Mind3285197