Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Uniós projektek

buton proiecte europene

EU4Business

eu4business

Zagytározó

banner iazbatal fazare

Fogyasztóvédelem

InfoCons

112-es segélzhívó szám

112 logo

Eseménynaptár

<<  Február 2023  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728     
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Online jegyek

buton teatrul national hu

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Turisztikai Hatóság

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu


 

Marosvásárhely polgármesterének 2012. február 16-i  367-es számú rendelete értelmében rendes ülésre hívják össze Marosvásárhely municípium tanácsát 2012. február. 23-án, csütörtökön 14 órára. A Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal székhelyére (Győzelem tér 3. szám, 45-ös terem), a következő napirenddel:
1. Határozattervezet annak a jogi képviselőinek a kinevezéséről, aki a Marosvásárhelyi Tanácsot képviseli a bíróság előtt abban a perben, amelynek tárgya a Marosvásárhelyi Tanács 2011. December 21-i 430-as számú határozatának semmissé nyilvánítása.
2.  Határozattervezet annak jóváhagyásáról, hogy a marosvásárhelyi, Kárpátok sétány 57. szám alatti, az állam magántulajdonában és az Országos Sport- és Ifjúsági Hatóság ügykezelésében (a Maros Sportklub révén) levő ingatlant átutalják a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal tulajdonába és a Marosvásárhelyi tanács ügykezelésébe.
3. Határozattervezet egyes intézkedések foganatosításáról a bűncselekménynek számító kéregetés jelenségének visszaszorítása érdekében.
4. Határozattervezet a Marosvásárhelyi Tanács 2011. december 22-i  428-as számú határozata 1-e cikkelyének módosításáról, amely a marosvásárhelyi 30 hektáros  ülepítő rehabilitását célzó beruházás megvalósíthatósági tanulmányának és műszaki – gazdasági mutatóinak jóváhagyására vonatkozik.
5. Határozattervezet a helyi rendőrség kötelékében működő önkéntesekre vonatkozó szervezési és működési szabályzat jóváhagyásáról.
6. Határozattervezet az önálló felszerelések, valamint a közterületen sajár erőből tervezett beruházások jegyzékének jóváhagyásáról , amelyeket a marosvásárhelyi Aquaserv vállalat végezne 2012-ben.
7. Határozattervezet a Pop Georgenak koncesszióba adott terület bővítéséről az erkélyhez szükséges 15,77 négyzetméterről.
8. Határozattervezet a városi közhasznú szolgáltatások ügyosztálya által megállapított díjszabások és árak jóváhagyásásáról.
9. Határozattervezet annak elvi jóváhagyásáról, hogy versenytárgyaláson szervezzék ki a temetkezési és karbantartási szolgáltatásokat a városi köztemetők esetében.
10.   Határozattervezet a Marosvásárhelyi Tanács társulásának jóváhagyásáról A polgár biztonsága  -2012 elnevezésű program megvalósítása érdekében.
11.  Határozattervezet a Marosvásárhelyen, a Pandúrok útja 52. szám alatti 12/416-od  arányú területrésznek a marosvásárhelyi önkormányzat közvagyonából a magánvagyonába utalásáról és eladásáról.
12.  Határozattervezet  a Marosvásárhelyi tanács 2009. március 26-i  121-es határozatának módosításáról és kiegészítéséről, amely a Horea utcába tervezett emeletes parkolóház építésének koncesszióba adása érdekében kiirandó versenytárgyalásra vonatkozik.
13.  Határozattervezet a Marosvásárhely közterületén levő területek licitjére vonatkozó időszerűségi tanulmány és a feladatfüzet jóváhagyásáról.  A szóban forgó területekre ideiglenes építményeket helyeznének el könyvek és sajtótermékek forgalmazására.
14.  Határozattervezet a helyi tanács 2009/105-ös határozatával jóváhagyott, majd a 2011/15-ös, a kulturális projektek és programok helyi költségvetéséből való, vissza nem térítendő finanszírozásának módszertanát tartalmazó határozattal módosított Kulturális projektek és programok támogatási útmutatójának I. fejezete 19-es pontjának módosításáról.
15.  Határozattervezet a fiataloknak bérbeadandó ANL-s lakások esetében az elsőbbségi jegyzék jóváhagyásáról 2012-re.
16.  Határozattervezet a marosvásárhelyi önkormányzat magántulajdonát képező egyes ingóságokat felértékelő vállalat kiválasztásához szükséges eljárások jóváhagyásáról.
17.  Határozattervezet egy adomány elfogadásáról és egy területnek az átutalásáról Fazakas Elisaveta, Fazakas Elisabeta, Fazakas István, Takács Irina, Takács Béla és Takács Tünde tulajdonából Marosvásárhely municípium köztulajdonába.
18.  Határozattervezet marosvásárhelyen, az 1918. December  1 át 287 C szám alatt építendő panzió - vendéglő és egy autómosó esetében a zonáls urbanisztikai dokumentáció és az urbanisztikai szabályzat jóváhagyásától, haszonélvező az Ani—Co Trade Kft.
19.  Határozattervezet a Jeddi úton (szám nélkül) építendő termelőcsarnok esetében a zonális urbanisztikai dokumentáció és az urbanisztikai szabályzat jóváhagyásáról, haszonélvező a Cromatic Tipo Kft.
20.  Határozattervezet az Éden utcában (szám nélkül) épülő új lakóházak esetében a zonális urbansztikai dokumentáció és az urbanisztikai szabályzat jóváhagyásáról, haszonélvezők Otean Daniela Susana, Palcu Marius, Naste Emilia – Maria.
21.  Határozattervezet a Remeteszegi úton (szám nélkül) építendő családi ház esetében a zonális urbanisztikai dokumentáció és az urbanisztikai szabályzat jóváhagyásáról, haszonélvezők Chebut Gelu Mircea és Chebut Mihaela Alina.
22.  Határozattervezet a Rampei utca 2. szám alatti épület bővtése, autóbejárók és járdák építése esetében a zonális urbansztikai dokumentáció jóváhagyásáról, haszonélvezők Ugran Ioan és Ugran Maria.
Dr. Dorin Florea polgármester
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Vissza
buton MOL hu

Grafic lunar colectare deseuri

buton program multianual sustinere familii

dastgmures hu
buton dfltgm hu
buton prog sitpf hu

Covid-19

buton masuri covid19 hu

Újdonságok

BP hu
buton birou unic hu
buton parcare hu
buton prog acte identitate online hu
buton prog casatorii online2 hu
buton prog transc online2 hu
buton studiu parcari2 hu
buton recomandari sezon estival hu
buton harta targu mures hu
buton program transport local hu

Betöltendő állások

buton posturi vacante hu

Projektek. Stratégiák

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - HU3
Concurs AMSP3
buton plan mobilitate urbana hu
buton sidu hu
buton calea verde hu
buton paed hu
buton gal hu
buton orasul eco hu
buton puzcp hu
buton plan urbanistic general hu
buton atelier urban peisagistica hu
banner_proiecte1
Digital Mures
buton cetatea medievala hu

Secțiune RUTI conform SNA

banner anticor.fw 

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Ma:453
Tegnap:1228
A héten:7771
A hónapban:4601
Összesen4467029