Calendarul evenimentelor

<<  Octombrie 2019  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Oraș Digital European

banner orasdigital

Program operațional

proiecttgms

Bilete on-line

teatru

Ordine și siguranță

180x150

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw
ASOCIAȚII , INSTITUŢII şi FUNDAŢII

Asociaţii de proprietari
 
Asociaţii nonguvernamentale
 

Mărime text:

 

Peste 400 de preşedinţi şi administratori ai asociaţiilor de proprietari din Tîrgu-Mureş au participat miercuri 16 noiembrie 2011 la întâlnirea cu primarul dr. Dorin Florea şi viceprimarul Claudiu Maior, acţiune organizată la Centrul Cultural „Mihai Eminescu”.
Cei prezenţi au apreciat sprijinul constant acordat din partea administraţiei publice locale, concret, prin investiţiile din ultimii 2 ani în amenajarea de parcuri şi locuri de joacă pentru copii, terenuri de sport, reabilitarea termică a peste 30 de blocuri; parcări acoperite cu 273 locuri, plantare de material dendrologic, lucrări de tăieri şi toaletări de arbori, continuarea programului de asfaltare a străzilor şi aleilor din cartiere etc. În discursurile lor, vorbitorii au apreciat faptul că, de la un an la altul, cartierele de locuinţe arată tot mai bine, iar noile dotări şi amenajări conferă, astfel, un nivel sporit de confort locuitorilor. S-a relevat că în implementarea programelor şi proiectelor, Primăria a avut un sprijin mai consistent din partea unor asociaţii de proprietari, care au manifestat un spirit civic sporit transpus în acţiuni concrete, urmare a iniţiativelor locuitorilor din zonă.

Cei înscrişi la cuvânt şi-au afirmat sprijinul total pentru implementarea proiectelor propuse pentru anul 2012, respectiv, asfaltarea mai multor străzi şi alei cartiere, construirea de parcări acoperite, sistematizarea Bulevardului 1848 şi a zonelor adiacente, continuarea programului de plantări şi tăieri.

Primarul municipiului Tîrgu-Mureş, Dorin Florea a informat asociaţiile de proprietari cu privire la eforturile permanente care se fac pe plan local, coroborâte cu propunerile şi solicitările transmise autorităţilor centrale pentru  identificarea, între altele, şi a altor surse de finanţare a programului de izolare termică a blocurilor, posibilitatea atragerii unor fonduri europene etc. Totodată, locuitorii din blocurile cu 4 etaje din zona Cornişa – 7 Noiembrie au fost îndemnaţi să intre într-un parteneriat cu Primăria Tîrgu-Mureş pentru mansardarea blocurilor, ceea ce înseamnă reabilitarea termică fără costuri din partea asociaţiilor de proprietari.

În opinia participanţilor, întâlnirea de ier a fost una binevenită şi utilă pentru ambele părţi, acest gen de întâniri urmând să continue cu altele, organizate în cartiere, fapt ce va permite analize obiective la faţa locului şi adoptarea de decizii care să vină în sprijinul cetăţenilor.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Inapoi

Data și ora

Sambata, 19 Octombrie 2019
16:21:54

Evenimente

Afis Cenaclu 2019

Noutăți

buton parcare
buton taxe impozite3
buton prog sitpf
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
ban_webcam
banner_harta
ban siletina

 

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Proiecte. Strategii

Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - RO3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw
locuri de munca

SIS II

sis2 

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

e-Romania

sis2 

Wikipedia:

wikipedia

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:353
Ieri:948
Săptămânal:5842
Lunar:17402
Toate2884951