Calendarul evenimentelor

<<  Martie 2020  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Oraș Digital European

banner orasdigital

Program operațional

proiecttgms

Bilete on-line

teatru

Ordine și siguranță

180x150

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

Mărime text:

 

- Recensământul populaţiei şi locuinţelor se efectuează pe întreg teritoriul României până la data de 31 octombrie 2011 inclusiv şi are drept scop a oferi informaţii esenţiale şi de calitate pentru politicile guvernamentale în domeniul economic şi social, inclusiv în dezvoltarea urbană, pentru cercetare şi pentru mediul de afaceri.

- Înregistrarea datelor recensământului se efectuează de regulă la domiciliu/reşedinţa persoanelor, pe baza declaraţiei pe propria răspundere a persoanelor recenzate sau a unui membru al gospodăriei, cu capacitate deplină de exerciţiu.

- În conformitate cu prevederile expuse ale art.2 alin.8 din Hotărârea Guvernului nr. 1502/2009, persoanele care datorită unor situaţii deosebite, (plecări de la domiciliu în ţară sau în străinătate, delegaţii, spitalizări, instruiri,excursii programate, evenimente deosebite în familie etc.) nu au fost recenzate se prezintă, până la data de 31.10.2011 pentru înregistrare la Primăria Tîrgu-Mureş, parter, cam.13.

- Recenzorii se identifică prin prezentarea actului de identitate şi a legitimaţiei semnată de Preşedintele Comisiei locale de recensământ şi pe care este aplicată ştampila Primarului.

- Informaţii privind recensământul se regăsesc publicate pe afişierele Primăriei precum şi pe unele imobile.

- Furnizarea informaţiilor prevăzute în programul de înregistrare către personalul de recensământ este obligatorie, sens în care recenzorul va solicita actele de identitate şi certificatele de naştere ale copiilor, cu menţiunea că acesta poate consulta şi alte acte, cu acordul repondenţilor.

- În vederea asigurării exhaustivităţii înregistrărilor la recensământ, conform prevederilor imperative ale O.U.G. nr. 34/2011 sunt prelucrate codul numeric personal precum şi etnia, religia şi limba maternă cu respectarea confidenţialităţii datelor conform prevederilor Legii nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţia a acestor date.

- La înregistrarea datelor, recenzorul va colabora şi cu Asociaţia de proprietari din zona sectorului de recensământ.

- Toate formularele de recensământ se completează în limba română, cu menţiunea că peroanele de etnie maghiară pot solicita recenzorului numai lecturarea acestora şi în limba maghiară.

- Declaraţiile populaţiei înregistrate la recensământ nu pot fi utilizate pentru stabilirea unor drepturi şi obligaţii în niciun alt domeniu pentru subiecţii statistici.

 - Păstrarea confidenţialităţii datelor din domeniul recensământului este obligatorie sub sancţiunile contravenţionale prevăzute de lege.

-  Pentru împiedicarea personalului de recensământ în efectuarea înregistrărilor respectiv refuzul furnizării datelor solicitate prin Hotărârea Guvernului nr.1502/2009 au fost instituite contravenţii ce se sancţionează de poliţiştii locali cu amendă de la 1500-4500 lei.

 

 

 

P R I M A R ,
dr. Dorin Florea
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Inapoi

buton MOL

buton bike track2

buton QA COVID19

stare-urgenta

ANUNT CORONAVIRUS 9 alimente pachet RO

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Noutăți

buton parcare
buton taxe impozite3
buton prog sitpf
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
banner_harta
ban siletina

 

Proiecte. Strategii

Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - RO3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw
locuri de munca

SIS II

sis2 

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

e-Romania

sis2 

Wikipedia:

wikipedia

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:664
Ieri:1003
Săptămânal:4435
Lunar:8229
Toate3080616