Calendarul evenimentelor

<<  Februarie 2020  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
242526272829 
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Oraș Digital European

banner orasdigital

Program operațional

proiecttgms

Bilete on-line

teatru

Ordine și siguranță

180x150

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

Mărime text:

 

Joi, 15 septembrie 2011, la Platoul Corneşti, o zi obişnuită „de club”, s-a transformat, pentru pensionarii mureşeni, membri ai filialei locale a Uniunii Generale a Pensionarilor, într-un eveniment deosebit: surpriza a constituit-o prezenţa, în rândul lor, a primarului dr. Dorin Florea şi a viceprimarului Claudiu Maior, care, smulgându-se vreme de un ceas din hăţişul treburilor administrative, au ţinut să-i salute şi să se întreţină cu cei prezenţi într-un cadru informal şi relaxat, într-o zi de adevărată „vară indiană”.
„Întâlnirea cu cei mai vârstnici cetăţeni ai oraşului este mereu un prilej de bucurie, pentru că mereu avem câte ceva de învăţat de la ei. Îi iubim şi îi respectăm pentru înţelepciunea, simţul măsurii, calmul de care dau dovadă, pentru demnitatea cu care înfruntă greul zilelor. Relaţia dintre primărie şi filiala mureşeană a Uniunii este - îmi place s-o repet ori de câte ori am prilejul – una cu totul specială, bazată pe respect şi preţuire”, a declarat primarul dr. Dorin Florea, comentând întâlnirea de ieri.
„Încercăm să facem tot ce ne stă în putinţă pentru ca pensionarii noştri s-o ducă…un pic mai bine. Programele sociale iniţiate şi promovate de primărie se adresează, în mare parte, celor cu tâmpla căruntă. Înţelegem necazurile şi greutăţile celor cu venituri mici şi ne străduim să le venim în ajutor. Lor le este dedicat, printre altele, programul Să ne îngrijim bunicii, dar şi alte facilităţi pe care le acordăm, în măsura posibilităţilor”, a spus, la rândul său, viceprimarul Claudiu Maior.
„A fost o zi deosebită şi o mare bucurie să-i avem ca oaspeţi pe domnul primar şi pe domnul viceprimar. Îi simţim mereu alături de noi şi multe din…puţinele noastre bucurii li se datorează”, a conchis dna Kovacs Irma, preşedinta filialei Mureş a Uniunii Generale a Pensionarilor din România.
Menţionăm că, prin grija primăriei şi a Consiliului local, imobilul ce adăposteşte sediul filialei a fost renovat  din fonduri de la bugetul local, fiind dotat cu televizor, DVD-uri, tablouri şi alte obiecte, iar viceprimarul Claudiu Maior a donat pensionarilor , la începutul acestui an, 300 de cărţi în limbile română şi maghiară. 
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Inapoi

buton MOL

buton bike track2

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Noutăți

buton parcare
buton taxe impozite3
buton prog sitpf
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
banner_harta
ban siletina

 

Proiecte. Strategii

Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - RO3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw
locuri de munca

SIS II

sis2 

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

e-Romania

sis2 

Wikipedia:

wikipedia

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:1217
Ieri:1779
Săptămânal:7538
Lunar:32983
Toate3040138