Events calendar:

<<  August 2019  >>
 Mo  Tu  We  Th  Fr  Sa  Su 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Oraș Digital European

banner orasdigital

Program operațional

proiecttgms

Bilete on-line

teatru

Ordine și siguranță

180x150

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

Mărime text:

Stimaţi dascăli, stimaţi părinţi,

Ne adresăm dumneavoastră cu emoţie, speranţă şi încredere în viitorul mai bun al celor mai tineri cetăţeni ai municipiului nostru, care păşesc, azi, pragul unui nou an şcolar.

În ciuda perioadei dificile pe care o traversăm, Primăria Tîrgu-Mureş îşi asumă, ca pe o datorie de onoare, preocuparea pentru a asigura condiţii corespunzătoare desfăşurării procesului de învăţământ în municipiul nostru. Au fost executate sau se află în desfăşurare lucrări de reparaţii, modernizare şi reabilitare termică la o serie de unităţi de învăţământ din municipiu, din rândul cărora menţionăm: Colegiile Naţionale „Liviu Rebreanu”, şi „Al. Papiu Ilarian”, Colegiul Agricol „Traian Săvulescu”, Liceul Pedagogic „Mihai Eminescu”, grupurile şcolare „Constantin Brâncuşi”, „Electromureş” şi „Gheorghe Şincai”, gimnaziile „Mihai Viteazu”, „Al. I. Cuza”, „Serafim Duicu”, „Tudor Vladimirescu”, „Dacia”, grădiniţele „Paradisul copilăriei”, nr. 19, nr. 15, „Codrişor”. Nu în ultimul rând, recent inaugurata creşă din cartierul Unirii asigură un spaţiu modern şi primitor pentru cei mai tineri locuitori ai zonei.

Stimaţi dascăli, stimaţi părinţi, este îmbucurător faptul că, în eforturile noastre vizând coerenţa actului educaţional, vă simţim mereu aproape, susţinându-ne şi încurajându-ne, parteneri de nădejde în crearea unui climat propice pentru o bună administrare a oraşului şi, implicit, a unităţilor de învăţământ, alături de conducerile şcolilor târgumureşene.

În egală măsură, ne adresăm vouă, dragi elevi, cu certitudinea că strădania, ambiţia,  munca susţinută, alături de  optimismul şi gândul tineresc, vor  înscrie  şi acest an şcolar în bogata tradiţie a şcolii mureşene, în care inteligenţa şi instrucţia sunt valori perene ale identităţii şi multiculturalităţii.

Tuturor, sincere urări de bine, sănătate şi putere de muncă, împreună cu îndemnul de a ne conjuga eforturile pentru a transforma acest oraş într-un etalon al valorilor europene.

Mult succes în noul an şcolar!

 

Dr. Dorin Florea

Primarul municipiului Tîrgu-Mureş,


Cla               Claudiu Maior şi Csegzi Sandor, viceprimari
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Back

Date and time

Noutăți

buton parcare
buton taxe impozite3
buton prog sitpf
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
ban_webcam
banner_harta
ban siletina

 

Projects. Strategies

BannerMyCity - EN3
banner_proiecte_en
Digital Mures
banner_oras_eco_en
banner_pug
banner_arh
 
locuri de munca

SIS II

sis2 

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

e-Romania

sis2 

Wikipedia:

wikipedia

Social network:

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:27
Ieri:724
Săptămânal:4630
Lunar:17279
All2836444