Calendarul evenimentelor

<<  Iulie 2019  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Oraș Digital European

banner orasdigital

Program operațional

proiecttgms

Bilete on-line

teatru

Ordine și siguranță

180x150

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

Mărime text:

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI


Întrebări și răspunsuri - SINTEZĂ


Întrebarea 1
Am sesizat lipsa planului general urbanístic COMPLET al orasului, si nu doar zona pietei, in format DWG (AutoCad). Fiind un fisier mai important decat toate celelate, va rog sa mi-l subministrati pentru a putea incepe cat mai curand elaborarea proiectului.

Răspuns
Planul Urbanistic General al orasului nu a fost realizat în format dwg, dată fiind perioada în care a fost elaborat (început în 1998 și aprobat în 2002).
Punem la dispoziția concurenților un fișier dwg cu planul orașului, pe care îl puteți descărca de aici și un dwg cu zona centrală aici cu mențiunea că aceste documente sunt de proveniență mai veche. De asemenea, puteți descărca aici o ridicare topografică reactualizată la zi pentru zona de studiu, pe care vă rugăm să o folosiți ca suport pentru propunerile dvs.


Întrebarea 2
1. Doar firme individuale pot aplica sau și persoane fizice?  Pe site am găsit un link cu două opțiuni conform cărora și persoane fizice pot aplica. Dar conform regulamentului însă doar birouri individuale pot participa.
2. Echipă compusă din ingineri peisagiști + arhitecți cu drept de semnătură + urbaniști,  fără personalitate juridică pot aplica în concurs?

Răspuns:
Regulamentul concursului prevede că "Individual sau prin asociere, concurenții trebuie să dețină capacitatea de încheiere a unui contract de servicii de proiectare pe teritoriul României, capacitate ce va trebui dovedită în fața Promotorului, în cazul câștigării concursului." Pentru a fi considerate contracte de achiziție publică, contractele în discuție trebuie să fie încheiate de autoritatea contractantă cu unul sau mai mulți operatori economici, respectiv cu persoane fizice sau juridice care oferă licit pe piață serviciile contractate. Achiziționarea de lucrări de la o persoană fizică este posibilă numai în măsura în care respectiva persoană îndeplinește condițiile prevăzute de Codul fiscal pentru a oferi în mod licit pe piață un produs ( este înregistrată la organul fiscal teritorial, sub formă de persoană fizică autorizată, întreprindere individuală, sau orice altă formă de înregistrare prevăzută de lege).


 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Inapoi

Data și ora

Miercuri, 17 Iulie 2019
16:20:45

Noutăți

buton parcare
buton taxe impozite3
buton prog sitpf
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
ban_webcam
banner_harta
ban siletina

 

Proiecte. Strategii

Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - RO3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw
banner iaz.fw
locuri de munca

SIS II

sis2 

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

e-Romania

sis2 

Wikipedia:

wikipedia

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:605
Ieri:879
Săptămânal:2467
Lunar:12880
Toate2808240