Calendarul evenimentelor

<<  Iunie 2020  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Oraș Digital European

banner orasdigital

Program operațional

proiecttgms

Bilete on-line

teatru

Ordine și siguranță

180x150

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

e-Romania

sis2 

Wikipedia:

wikipedia

Mărime text:

 

 

COMERŢ AMBULANT NEAUTORIZAT

 

 - ca urmare a unei sesizări telefonice primită de ofiţerul de serviciu al Poliţiei Locale, o patrulă mobilă s-a deplasat în zona Pieţii de Zi „Cuza Vodă”, unde numitul R.I., domiciliat în oraşul Luduş, a fost surprins în timp ce „comercializa mărfuri nealimentare”, fără a deţine autorizaţie în acest sens. Susnumitul a fost sancţionat contravenţional în conformitate cu prevederile HCL nr. 20/2008;  -  patrulele Direcţiei Poliţia Locală care executau serviciul în cartierul „1848”, le-au depistat pe numitele L.R., M.L., domiciliate în comuna Sînpaul şi K.A. din localitatea Chirileu, comercializând flori şi legume în locuri neamenajate special, respectiv pe căile de acces spre Piaţa de Zi „1848”, fără a deţine autorizaţie. Conform prevederilor HCL nr. 20/2008, persoanele în cauză au fost sancţionate contravenţional.  

 

TULBURAREA ORDINII ŞI LINIŞTII PUBLICE

 

Agenţii din cadrul Direcţiei Poliţia Locală, au acţionat prioritar în perioada 04 – 10.08.2014, în vederea prevenirii comiterii de fapte antisociale, cu toate acestea, un număr de 42 persoane au fost sancţionate contravenţional pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991R, mai relevante fiind următoarele situaţii: - la data de 04.08.2014, în jurul orei 2300, un grup de tineri aflându-se în Parcul „Izvor”, din cartierul Tudor, tulbura ordinea şi liniştea publică prin strigăte şi manifestări indecente. La faţa locului s-a deplasat o patrulă mobilă a Poliţiei Locale, care a sancţionat contravenţional persoanele turbulente, conform legislaţiei în vigoare; - ca urmare a unei sesizări telefonice primită la ofiţerul de serviciu, un echipaj mobil s-a deplasat la data de  07.08.2014, pe str. Godeanu, unde numitul L.K. tulbura liniştea locatarilor prin nivelul ridicat al instalaţiei de sonorizare. Respectivul a fost sancţionat contravenţional şi somat să respecte normele legale în materie; - în data de 08.08.2014, în jurul orei 2230, un grup de tineri asculta muzică la intensitate mare în maşină, pe str. Ştefan Ciceo Pop din cartierul „Unirii”, conturbând liniştea riveranilor. Persoanele implicate au fost sancţionate contravenţional de către agenţii Poliţiei Locale;  - urmare a unui apel telefonic primit prin Dispeceratul Integrat de Urgenţă „112”, un echipaj al Poliţiei Locale  s-a deplasat în zona magazinului „Super” din cartierul Tudor, unde un grup de tineri aflaţi în faţa imobilului susmenţionat  tulbura liniştea publică. Făptuitorii au fost sancţionaţi contravenţional şi somaţi să respecte orele de linişte şi legislaţia în domeniu.

 

ÎNCĂLCAREA NORMELOR DE CURĂŢENIE

 

Numitul M.Z., domiciliat pe str. Rodniciei, a fost surprins în timp ce arunca deşeuri provenite dintr-un garaj în pârâul Pocloş. Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional în conformitate cu HCL nr. 20/2008 şi determinat să aducă „zona” la starea de curăţenie iniţială.

 

CERŞETORIE

Urmare a unei sesizări telefonice primită prin Dispeceratul Integrat de Urgenţă „112”, la data de 08.08.2014, un echipaj al Poliţiei Locale  s-a deplasat la intersecţia „Fortuna” din cartierul Tudor, unde numiţii G.A., R.S., M.G. şi G.G., toţi domiciliaţi în localitatea Livezeni, apelau la mila publică în faţa magazinelor din zonă, adresând şi injurii trecătorilor. Respectivii au fost sancţionaţi contravenţional, fiind somaţi în acelaşi timp să respecte măsurile legale.

 

CĂLĂTORI SURPRINŞI FĂRĂ BILETE SAU LEGITIMAŢII DE CĂLĂTORIE PE MIJLOACELE DE TRANSPORT ÎN COMUN

 

În perioada de referinţă, cadrele Direcţiei Poliţia Locală au acordat sprijin controlorilor din cadrul SC Siletina Impex SRL – SC Transport Local SA, fiind depistate un număr de 16 persoane care circulau pe mijloacele de transport în comun, fără a avea bilete sau legitimaţii de călătorie. Acestea au fost sancţionate contravenţional în conformitate cu prevederile HCL nr. 215/2008.

 

STAŢIONĂRI NEREGULAMENTARE PE DOMENIUL PUBLIC

 

Agenţii Biroului Siguranţă Rutieră din cadrul Direcţiei Poliţia Locală, au constatat şi sancţionat în perioada susmenţionată, un număr de 54 fapte aflate sub incidenţa Hotărârii Consiliului Local nr. 197/2007M, art. 26 şi a Ordonanţei de Guvern nr. 195/2002, fiind ridicate un număr de 17 autoturisme parcate/staţionate neregulamentar.    

 

DIRECTOR EXECUTIV
POLIŢIA LOCALĂ TG.MUREŞ
VALENTIN-CONSTANTIN BRETFELEAN

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Inapoi

buton MOL

buton bike track2

buton QA COVID19

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Noutăți

buton parcare
buton taxe impozite3
buton prog sitpf
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
banner_harta
ban siletina
locuri de munca

Proiecte. Strategii

Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - RO3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:881
Ieri:1257
Săptămânal:5870
Lunar:5870
Toate3125776