Eseménynaptár

<<  Október 2019  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Európai digitális város

banner orasdigital

Operációs program

proiecttgms

Online jegyek

teatru

Rend és biztonság

180x150

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Turisztikai Hatóság

banner aut nat.fw

Mărime text:

 

2011.08.29. –09. 11.

Bilincsbe vert verekedő

A Helyi Rendőrség egyik mozgóalakulata szeptember 3-án a vasútállomás környékén lépett közbe, mivel konfliktus robbant ki a hidegvölgyi L.J. és V.A. között. Mivel L.J. nagyon agresszív volt, a rendőrök lebilincselték, s átadták a városi rendőrségnek a kivizsgálás folytatása érdekében. V.A. fején nyílt sérülések voltak, ezért a rohammentősök a megyei kórházba szállították.

Személyautót rongáltak

Szeptember 3-án, délután 3 órakor a Helyi Rendőrség mozgóalakulata a Măgurei utcában tetten érte V.S-t és L.A-t., mindketten hidegvölgyi lakosok, miközben a parkolóban levő járművet rongálták. A két személyt átadták a vásárhelyi rendőrségnek, a kivizsgálások folytatása érdekében.

Őrizetbe vett tolvajok

Nevezett K.M-t és B.F-t a Helyi Rendőrség intervenciós csapata vette őrizetbe, szeptember 9-én, miközben a hulladékfém-begyűjtő felé igyekeztek a Május 1 Strand területéről ellopott fémszoborral. A gyanúsítottakat a városi rendőrségnek adták át, míg az eltulajdonított javat visszaadták tulajdonosának.

Közrend-háborgatás

Az említett időszakban 73 személyt bírságoltak az 1991. évi 61-es számú törvény előírásainak megszegése miatt. Ezek közül említünk néhányat:

- augusztus 31-én késő este a helyi rendőrség szolgálatos tisztjéhez érkezett telefonhívás eredményeként egy csapat a Petru Dobra utcába szállt ki, ahol C.I. túl hangosan hallgatta a zenét, ezzel zavarva szomszédai nyugalmát. A csendháborítót megbírságolták;

- a 112-es egységesített diszpécserszolgálathoz érkezett hívás során a Kárpátok sétányára szálltak ki a helyi rendőrök, ahol a „Gallery Social Klubból kihallatszó hangos zene miatt nem tudtak pihenni a környék lakói. A cég adminisztrátorát megbírságolták, s a csendóra betartására szólították fel;

- a Pandúrok sétányán lakó N.P-t azért bírságolták meg szeptember 3-án, mivel semmiféle intézkedést nem tett személyautója riasztójának helyes működésére, s annak ismételt megszólalása zavarta a lakókat;

- szeptember 7-én este a Helyi Rendőrség intervenciós csapata a Băneasa utcában kirobbant konfliktust fékezték meg, ahol G.R. és K.L. ittas állapotban veszekedtek, zavarva a környék lakóinak nyugalmát. A szóbanforgó személyeket megbírságolták.

Megszökött kiskorú

A Helyi Rendőrség szolgálatos tisztjéhez szeptember 11-én érkezett telefonértesítésben közölték, hogy a Szociális Gondozási és Gyermekvédelmi Igazgatóságtól elszökött egy kiskorú. A rendőrök a város területén ellenőrzéseket rendeltek el, melynek eredményeként egy órán belül rátaláltak a kiskorúra, akit visszavittek az intézménybe.

Szabálytalan állomásozás közterületen

A Helyi Rendőrség közrendészeti osztálya az említett időszakban 285 esetben bírságoltak a 2010. évi 155-ös számú törvény 4.cikkelyének és a 2007. évi 197. számú helyi tanácsi határozat 26-os cikkelyének előírásai megszegése miatt, valamint a közlekedésbiztonsági iroda ügynökei 96 szabálytalanul parkolt/állomásozó járművet vontattak el.

Rendezvények

A fentemlített időszakban a Helyi Rendőrség a Marosvásárhelyi Városi Rendőrséggel és a Maros Megyei Csendőr-felügyelőséggel közösen több nyilvános rendezvényen biztosították a rendet és fegyelmet:

- vasárnap, szeptember 4. – XXIX. Öregek tánca kulturális esemény – 11 helyi rendőr;

- vasárnap, szeptember 4. – Pajura Kaszkadőregyedület tevékenysége, rekordállítási kísérlet –  6 helyi rendőr;

- péntek, szeptember 9. – FCM–Astra Ploieşti futballmeccs – 32 helyi rendőr;
- szombat, szeptember 10. és vasárnap, 11. – nemzetközi kutyakiállítás a középkori várban – 10 helyi rendőr.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Vissza

Dátum és idő

Kedd, 15 Október 2019
17:44:28

Események

Afis Cenaclu 2019

Újdonságok

buton parcare
buton taxe impozite3 hu
buton prog sitpf hu
buton prog acte identitate online hu
buton prog casatorii online2 hu
buton prog transc online2 hu
buton studiu parcari2 hu
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
ban_webcam
banner_harta
ban siletina

 

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Projektek. Stratégiák

Banner POCA
BannerMyCity - HU3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw
locuri de munca hu

SIS II

sis2 

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

e-Romania

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Astazi:852
Ieri:1104
Saptamanal:1956
Lunar:13516
Mind2881065