Calendarul evenimentelor

<<  August 2019  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Oraș Digital European

banner orasdigital

Program operațional

proiecttgms

Bilete on-line

teatru

Ordine și siguranță

180x150

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

Mărime text:

 

 

Miercuri, 1 iunie 2016, primarul Dorin Florea a fost alături de absolvenţii a trei licee din Tîrgu Mureş.  La Colegiul Economic din Transilvania au terminat 176 de elevi, cărora primarul Dorin Florea le-a adresat un mesaj pentru viitor: „Sunt interesat de aceste manfestări nu pentru climatul de sărbătoare, ci  pentru modul în care se face şcoala şi felul în care sunt educaţi şi instruiţi elevii. România trece printr-o perioadă dificilă, iar singura şansă ca această ţară să îşi revină şi să îşi câştige demnitatea este ceea ce faceţi dumneavoastră, dascălii şi copiii. De aceea implicarea primăriei pentru aşezarea învăţământului pe piloni sănătoşi reprezintă o prioritate."

Primarul Dorin Florea a participat şi la festivitatea de absolvire a Liceului Vocaţional Pedagogic „Mihai Eminescu", unde au terminat 130 de elevi. „Felicit părinţii, profesorii, bunicii,  pe toţi cei care sunteţi alături de o nouă generaţie care dă frumuseţe oraşului. Sunteţi un liceu admirat de toată lumea, pentru că sunteţi cei din din prima linie, care veţi transmite gândurile şi valorile voastre generaţiilor următoare. Vă felicit şi vă doresc să nu abandonaţi vocaţia pe care o aveţi."

Liceul Tehnologic „Gheorghe Şincai" a scos o generaţie de aproape 300 de absolvenţi. Primarul Dorin Florea a subliniat importanţa meseriilor şi a felului în care părinţii sfăuitesc copiii în privinţa viitorului lor. „Cea mai mare provocare pentru Primăria Tîrgu Mureş sunt liceele de arte şi meserii. Am pus pe picioare împreună cu Inspectoratul Şcolar Mureş  un  proiect ambiţios. Oraşul nostru va deveni în curând un punct important în România în ceea ce priveşte învăţământul de arte şi meserii. Mă bucur că am dotat cu un autovehicul unic în ţară şcoala, şi vă invit pe cei care nu aţi reuşit să faceţi practică pe el să reveniţi oricând să vă reinstruiţi. Felicit părinţii inspiraţi care şi-au dat copiii la această şcoală să înveţe meserie. Gheorghe Şincai va deveni un model pentru România," a declarat primarul Dorin Florea.

Biroul de presă al primăriei

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Inapoi

Data și ora

Sambata, 24 August 2019
13:21:56

Noutăți

buton parcare
buton taxe impozite3
buton prog sitpf
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
ban_webcam
banner_harta
ban siletina

 

Proiecte. Strategii

Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - RO3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw
banner iaz.fw
locuri de munca

SIS II

sis2 

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

e-Romania

sis2 

Wikipedia:

wikipedia

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:187
Ieri:724
Săptămânal:4790
Lunar:17439
Toate2836604