Calendarul evenimentelor

<<  August 2019  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Oraș Digital European

banner orasdigital

Program operațional

proiecttgms

Bilete on-line

teatru

Ordine și siguranță

180x150

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

Mărime text:

 

 

 

     Marţi, 17 iunie, într-o atmosferă de sărbătoare, preşcolarii de la Centrul de Zi „Rozmarin” şi-au luat rămas bun de la colegii lor mai mari, care vor părăsi aşezământul, urmând să fie integraţi în învăţământul de masă.

   „Sperăm ca amintirea anilor petrecuţi la Centrul nostru să rămână vie în sufletele lor, că-şi vor aminti cu plăcere de anii de grădiniţă şi că deprinderile şi cunoştinţele dobândite aici le vor fi de un real folos în anii de şcoală ce vor urma. Cu toţii, le dorim succes şi realizări în viitor!”, a declarat, cu emoţie, Corina Todoran, şef-serviciu.

     La „Rozmarin” (strada Luduşului nr. 29) funcţionează trei grupe de grădiniţă şi două de şcoală, pentru copii proveniţi din familii defavorizate, marginalizate social sau cu risc iminent de marginalizare socială, care nu ar putea frecventa o altă formă de învăţământ.

     „Este o realizare cu care ne mândrim, Tîrgu Mureşul fiind printre puţinele oraşe din România care oferă copiilor defavorizaţi educaţie, transport, masă şi, ocazional, îmbrăcăminte şi încălţăminte şi, nu în ultimul rând, consiliere psiho-pedagogică, atât celor mici, cât şi familiilor din care provin. Suntem extrem de atenţi la programele derulate în cadrul Centrului, care au ca scop depăşirea handicapului social în care se află familia, precum şi pregătirea copiilor pentru integrare în învăţământul de masă. Cu prilejul vizitelor pe care le-am făcut la Rozmarin, am constatat, de fiecare dată, atmosfera plăcută în care se desfăşoară activităţile, implicarea şi profesionalismul personalului primăriei: copiii sunt bine îngrijiţi, supravegheaţi, îndrumaţi, se bucură de înţelegere, învaţă să se exprime, să comunice. Sunt curaţi, cuminţi, politicoşi”, a comentat viceprimarul municipiului, Claudiu Maior.

      Menţionăm că, la iniţiativa primarului Dorin Florea, municipalitatea depune eforturi în sensul elaborării unui proiect cu finanţare din fonduri europene în vederea dezvoltării, diversificării şi extinderii sferei de servicii oferite în cadrul Centrului „Rozmarin”. „Este un bun exemplu al modului în care pot fi rezolvate unele probleme sociale în ţara noastră. Dacă această reţetă ar fi preluată de cât mai multe primării, multe cazuri sociale ar fi soluţionate”, este de părere primarul municipiului.

    

    Biroul de presă al primăriei

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Inapoi

Data și ora

Joi, 22 August 2019
09:04:48

Noutăți

buton parcare
buton taxe impozite3
buton prog sitpf
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
ban_webcam
banner_harta
ban siletina

 

Proiecte. Strategii

Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - RO3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw
banner iaz.fw
locuri de munca

SIS II

sis2 

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

e-Romania

sis2 

Wikipedia:

wikipedia

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:161
Ieri:911
Săptămânal:3077
Lunar:15726
Toate2834891