Calendarul evenimentelor

<<  August 2019  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Oraș Digital European

banner orasdigital

Program operațional

proiecttgms

Bilete on-line

teatru

Ordine și siguranță

180x150

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

Mărime text:

 

 

 Potrivit Ordonanţei de Urgenţă nr.70 din 31 august 2011privind măsurile de protecţie socială în perioada sezonului rece, modificată şi completată de Ordonanţa Guvernului nr. 27/2013 şi a H.G. nr. 920 din 21 septembrie 2011 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.70/2011 privind măsurile de protecţie socială în perioada sezonului rece, consumatorii vulnerabili care utilizează pentru încălzirea locuinţei gaze naturale,energie electrică sau lemne, beneficiază de ajutor lunar pentru încălzirea locuinţei, în situaţia în care venitul net mediu lunar pe membru de familie este de până la 615 lei.

Formularele de cerere şi declaraţie pe propria răspundere se ridică şi se depun completate, împreună cu documentele doveditoare, la biroul Primăriei municipiului Tîrgu-Mureş din Piaţa Trandafirilor nr.42 (Teatrul de vară), începând cu data de 30 septembrie 2013, până la data de 31 octombrie 2013, de luni până vineri între orele 8:00-15:00.

Pentru verificarea îndeplinirii de către solicitant a condiţiilor de acordare a ajutorului pentru încălzirea locuinţei, cererea şi declaraţia pe proprie răspundere trebuie să fie însoţite de documente doveditoare privind componenţa familiei, veniturile realizate şi bunurile deţinute de membrii acesteia, inclusiv în alte unităţi administrativ-teritoriale, după cum urmează:

-          Copie de pe actul de identitate al tuturor membrilor de familie (după caz: buletin de identitate, carte de identitate, certificat de naştere, livret de familie).

-          Adeverinţă privind venitul net lunar, pentru toţi membrii de familie care realizează venituri, aferentă lunii anterioare depunerii cererii (cupon de pensie, salariu şi alte drepturi salariale, indemnizaţii, stimulente, alocaţii, decizia de impunere pe venituri pe ultimul trimestru de la Direcţia Generală a Finanţelor Publice, alte acte doveditoare pentru sursele de venituri, după caz). Acele familii/persoane singure care vor solicita ajutor de încălzire pe parcursul sezonului de încălzire, vor depune adeverinţă privind venitul net lunar, pentru toţi membrii de familie care realizează venituri, aferentă lunii anterioare depunerii cererii.

Nu se primesc cereri cu venit zero.

-          Copie de pe contractul de închiriere al locuinţei, dacă e cazul.  

-          În cazul familiilor în care unul dintre membri (soţ, soţie, copil major) nu realizează venituri, declaraţie pe proprie răspundere, semnată de către toţi membri de familie majori.

-          Adeverinţă de la asociaţia de proprietari/chiriaşi, din care reiese numărul persoanelor înscrise în cartea de imobil şi luate în calcul la stabilirea cheltuielilor de întreţinere a locuinţei.

-          Copie de pe ultima factură de gaz (pentru încălzire cu gaze naturale).

-          Copie de pe ultima factură de electricitate (pentru încălzire cu energie electrică).

-          Extras de cont bancar sau declaraţie pe proprie răspundere pentru cei care nu au cont bancar, privind economiile în bani.

-          Adeverinţă de la Registrul Agricol al Primăriei municipiului Tg.-Mureş privind terenurile sau animalele aflate în proprietate (camera 14 parter).

-          Adeverinţă de la Serviciul Taxe şi Impozite al Primăriei municipiului Tg.-Mureş privind clădirile şi mijloacele de transport aflate în proprietate (ghişeele 10-12 parter).

 

Familiile şi persoanele singure care au în proprietate cel puţin unul dintre bunurile cuprinse în lista de mai jos, nu beneficiază de ajutor pentru încălzirea locuinţei.

 

  BUNURI IMOBILE:

   - Clădiri sau alte spaţii locative în afara locuinţei de domiciliu sau alte imobile aflate în proprietate, cu excepţia locuinţei de domiciliu.

   BUNURI MOBILE:

   1. Mijloace de transport: autoturisme care depăşesc 1.600 cmc, autoutilitare, autocamioane de orice fel şi remorci, şalupe, bărci cu motor, scutere de apă, iahturi, autobuze, microbuze. Se exceptează mijloacele de transport adaptate din proprietatea persoanelor cu handicap, precum şi cele necesare pentru uzul personal al persoanelor care locuiesc în Rezervaţia biosferei "Delta Dunării".

   2. Utilaje agricole: tractor, combină autopropulsată;

   3. Utilaje de prelucrare agricolă: presă de ulei, moară de cereale;

   4. Utilaje de prelucrat lemnul: gater, drujbă sau alte utilaje de prelucrat lemnul acţionate hidraulic, mecanic sau electric;

   5. Depozite bancare cu valoare de peste 3.000 lei.

 

TERENURI:

Terenuri

Familii cu

1 - 3   persoane

Familii cu

peste 3   persoane

1. Terenuri de   împrejmuire a locuinţei şi curtea aferentă (teren intravilan), care depăşesc   1.000 mp în zona urbană şi 2.000 mp în   zona rurală        

  

2. Terenuri în   zona colinară şi de şes          

                          

-            arabil   şi fâneaţă        

        

2,00 ha  

3,00 ha    

-            forestier

                            

2,00 ha  

3,00 ha    

-    vii, livezi, grădini de   legume şi flori

1,00 ha  

1,50 ha    

3. Terenuri în   zona montană                                                  

-            forestier              

              

2,00 ha  

3,00 ha    

-            vii,   livezi

                            

1,50 ha  

2,00 ha    

-            păşuni   şi fâneţe  

                        

4,00 ha  

5,00 ha    

  

 CATEGORII DE ANIMALE/PĂSĂRI:

   1. peste 3 bovine;

   2. peste 5 porcine;

   3. peste 20 de ovine/caprine;

   4. peste 15 familii de albine.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Inapoi

Data și ora

Sambata, 24 August 2019
21:57:03

Noutăți

buton parcare
buton taxe impozite3
buton prog sitpf
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
ban_webcam
banner_harta
ban siletina

 

Proiecte. Strategii

Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - RO3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw
banner iaz.fw
locuri de munca

SIS II

sis2 

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

e-Romania

sis2 

Wikipedia:

wikipedia

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:387
Ieri:724
Săptămânal:4990
Lunar:17639
Toate2836804