Calendarul evenimentelor

<<  August 2019  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Oraș Digital European

banner orasdigital

Program operațional

proiecttgms

Bilete on-line

teatru

Ordine și siguranță

180x150

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

Mărime text:

 

Dr. Dorin Florea, primarul municipiului Tîrgu-Mureş:

„În România, abordările politice frizează nebunia!”

 

Atât în privinţa furnizării apei calde, cât şi în ce a blocului afectat de incendiu, abordările unor consilieri municipali, inclusiv a dnei Ionela Ciotlăuş, creează non-probleme şi confuzii care „frizează nebunia”, a declarat marţi, 1 august, în cadrul unei conferinţe de presă, primarul municipiului, dr. Dorin Florea.

„Se toacă la nesfârşit şi se politizează un subiect în a cărui soluţionare trebuie să urmăm exclusiv prevederile legale. Primăria poate să răspundă atâta timp cât este parteneră într-un proiect, nicidecum pentru eşecul unei firme falimentare. De altfel, încă în momentul în care Consiliul local a decis concesionarea sistemului de termie firmei din Ungaria, am atras atenţia asupra implicaţiilor şi consecinţelor acestui demers. Repet, nu avem nicio obligaţie financiară faţă de această societate şi reiterez nemulţumirea că propunerea executivului, ca sistemul să fie preluat de S.C. Locativ S.A. nu a avut sorţi de izbândă în rândul consilierilor. De altfel,niciodată, în cadrul Consiliului local n-a existat atâta răutate faţă de cetăţenii acestui oraş. Din păcate, unii înţeleg să facă politică în primărie, deplasând subiectul, în mod iresponsabil, şi sper ca locuitorii să fie mai înţelepţi decât aceşti politruci şi să înţeleagă problema în complexitatea şi profunzimea ei”, a apreciat primarul municipiului.

Aceeaşi politizare se manifestă, potrivit edilului-şef, în ce priveşte blocul afectat de incendiu, „problemă pe care o urmărim cu maximă atenţie, cu înţelegere şi omenie faţă de familiile care au avut de suferit, cetăţenii trebuie să înţeleagă, însă, că trebuie respectate legile şi statul de drept”, a arătat primarul Dorin Florea, explicând că, după definitivarea anchetei, stabilirea vinovăţiilor şi verificarea aspectelor legate de asigurarea imobilului, va fi iniţiată o hotărâre a legislativului local privind acordarea unui sprijin material persoanelor afectate.

În altă ordine de idei, referindu-se la recentul referendum pentru demiterea preşedintelui României, dr. Dorin Florea apreciază că Tîrgu-Mureşul şi-a câştigat respectul faţă de proiecţia europeană, cetăţenii înţelegând ce înseamnă şi sancţionând în mod exemplar îndemnurile unor politicieni iresponsabili.

           „Ne-am plasat de partea bună a lucrurilor” – a conchis primarul dr. Dorin Florea.

                      

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Inapoi

Data și ora

Joi, 22 August 2019
02:33:40

Noutăți

buton parcare
buton taxe impozite3
buton prog sitpf
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
ban_webcam
banner_harta
ban siletina

 

Proiecte. Strategii

Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - RO3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw
banner iaz.fw
locuri de munca

SIS II

sis2 

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

e-Romania

sis2 

Wikipedia:

wikipedia

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:43
Ieri:911
Săptămânal:2959
Lunar:15608
Toate2834773