Calendarul evenimentelor

<<  Mai 2019  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Oraș Digital European

banner orasdigital

Program operațional

proiecttgms

Bilete on-line

teatru

Ordine și siguranță

180x150

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

Mărime text:

 

 

În urma discuţiilor purtate cu reprezentanţii primăriei care îşi desfăşoară activitatea pe linia colaborării cu Societatea E-Star Mureş Energy, precum şi a chestionării cetăţenilor municipiului, consilierii primarului, dnii Claudiu Maior şi Csegzi Sandor au expus marţi, 26 iunie, în cadrul unei conferinţe de presă, propunerile pe care executivul primăriei le va înainta Consiliului local municipal în vederea reglementării sistemului de alimentare cu apă caldă şi căldură, în municipiul Tîrgu-Mureş. În esenţă, propunerile vizează următoarele soluţii: centralele termice numerele 1,3,4, 7 din cartierul Tudor, precum şi centralele 2 şi 4 din cartierul Dâmbu să rămână în sistemul centralizat şi să treacă la S.C .Locativ S.A., iar la blocul cu 10 etaje din cartierul Aleea Carpaţi să se instaleze centrală de bloc. În ce priveşte şcolile şi creşele, după preluarea acestora, se are în vedere montarea de centrale individuale, până la sfârşitul acestui an. Cetăţenii care rămân în afara sistemului centralizat urmează să primească un sprijin material de 1700 de lei pentru achiziţionarea de centrale termice, boilere sau alte instalaţii pentru furnizare a apei calde şi căldurii. Propunerile vizează de asemenea izolarea termică a celor aproximativ 3000 de apartamente care rămân în sistem, anveloparea fiind subvenţionată în totalitate de Consiliul local.

Vor fi făcute demersurile necesare pentru obţinerea, în regim de urgenţă, a avizelor necesare din partea ANRE (Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei), urmând ca în cadrul S.C. Locativ S.A. să fie înfiinţat un serviciu energetic, cu specialişti în domeniul termiei.

Datoria primăriei faţă de E-Star este de un miliard de lei vechi, au afirmat cei doi consilieri, reiterând necesitatea convocării de urgenţă a şedinţei de consiliu local, pentru a se putea rezolva, în timp cât mai scurt, problema furnizării apei calde pe raza municipiului. „În privinţa datoriilor vehiculate în presă, este regretabil că unii consilieri au votat hotărâri al căror conţinut nici măcar nu-l cunoşteau”, a precizat consilierul primarului, Claudiu Maior.

        

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Inapoi

Data și ora

Vineri, 24 Mai 2019
17:03:11

Evenimente

zeani

Noutăți

buton parcare
buton taxe impozite3
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
ban_webcam
banner_harta
ban siletina

 

Proiecte. Strategii

Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - RO3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw
banner iaz.fw
locuri de munca

SIS II

sis2 

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

e-Romania

sis2 

Wikipedia:

wikipedia

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:672
Ieri:942
Săptămânal:4662
Lunar:22351
Toate2765648