Calendarul evenimentelor

<<  August 2019  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Oraș Digital European

banner orasdigital

Program operațional

proiecttgms

Bilete on-line

teatru

Ordine și siguranță

180x150

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

Mărime text:

 

Vineri, 9 martie 2012, la Complexul President din Tîrgu-Mureş, pensionari mureşeni, alături de cupluri care au împlinit 35 de ani de căsătorie, dar şi persoane singure care ar fi împlinit 35 de ani de căsătorie, au participat la un eveniment deosebit. Surpriza a constituit-o prezenţa, în rândul lor, a primarului dr. Dorin Florea şi a viceprimarului Claudiu Maior care,  au ţinut să-i salute şi să se întreţină cu cei prezenţi într-un cadru informal şi relaxat, într-o zi de ... Mărţişor. „Întâlnirea cu cei mai vârstnici cetăţeni ai oraşului este mereu un prilej de bucurie, pentru că mereu avem câte ceva de învăţat de la ei. Îi iubim şi îi respectăm pentru înţelepciunea, simţul măsurii, calmul de care dau dovadă, pentru demnitatea cu care înfruntă greul zilelor. Relaţia dintre primărie şi persoanele vârstnice este - îmi place s-o repet ori de câte ori am prilejul – una cu totul specială, bazată pe respect şi preţuire”, a declarat primarul dr. Dorin Florea. „Încercăm să facem tot ce ne stă în putinţă pentru ca pensionarii noştri s-o ducă…un pic mai bine.

Programele sociale iniţiate şi promovate de primărie se adresează, în mare parte, celor cu tâmpla căruntă. Înţelegem necazurile şi greutăţile celor cu venituri mici şi ne străduim să le venim în ajutor. Lor le este dedicat, printre altele, programul Să ne îngrijim bunicii, dar şi alte facilităţi pe care le acordăm, în măsura posibilităţilor”, a spus, la rândul său, viceprimarul Claudiu Maior. „A fost o zi deosebită şi o mare bucurie să-i avem ca oaspeţi pe domnul primar şi pe domnul viceprimar.

Îi simţim mereu alături de noi şi multe din…puţinele noastre bucurii li se datorează”, a declarat dna Denes Iren participantă la această manifestare. Manifestarea s-a bucurat de mare succes, o contribuţie importantă având-o şi prezenţa în mijlocul participanţilor a îndrăgiţilor interpreţi de muzică uşoară şi populară Ciprian Istrate, Cătălin Crişan, Vigh Agnes şi Komaromi Pista (Ungaria).

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Inapoi

Data și ora

Duminica, 25 August 2019
07:22:29

Noutăți

buton parcare
buton taxe impozite3
buton prog sitpf
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
ban_webcam
banner_harta
ban siletina

 

Proiecte. Strategii

Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - RO3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw
banner iaz.fw
locuri de munca

SIS II

sis2 

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

e-Romania

sis2 

Wikipedia:

wikipedia

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:54
Ieri:429
Săptămânal:5565
Lunar:17735
Toate2836900