Calendarul evenimentelor

<<  August 2019  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Oraș Digital European

banner orasdigital

Program operațional

proiecttgms

Bilete on-line

teatru

Ordine și siguranță

180x150

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

Mărime text:

 
Vineri, 10 februarie, la sediul Inspectoratului şcolar Judeţean Mureş a avut loc tragerea la sorţi pentru  ediţia I a Ligii Liceelor Mureşene, competiţie ce se va desfăşura în perioada februarie – martie 2012.
Proiectul a fost iniţiat de FC MUNICIPAL TÎRGU-MUREŞ şi este realizat cu sprijinul Primăriei Tîrgu-Mureş şi al Consiliului Local Municipal, fiind coordonat de Joma România. „Liga Liceelor Mureşene” este un proiect  social, de promovare a sportului de masă, a fotbalului, în special, promovat prin intermediul echipei locale FC MUNICIPAL TÎRGU-MUREŞ. Prin angrenarea în promovarea acestui  proiect  a echipei de Liga I se doreşte atragerea liceenilor într-o competiţie organizată, o adevărată Ligă a liceelor mureşene.
Principalul obiectiv al acestei competiţii este transmiterea mesajului potrivit căruia, prin selecţionarea în echipa şcolii, îmbinând plăcerea de a juca fotbal cu responsabilitatea unei competiţii, fiecare jucător contribuie, prin victoria obţinută şi premiul câştigat, la îmbunătăţirea dotărilor şcolii cu echipamente şi accesorii sportive sau alte investiţii necesare activităţii şcolare.
Victoriile obţinute sunt răsplătit cu premii constând în articole şi echipamente sportive  - panouri de baschet sau porţi de fotbal şi handbal sau alte dotări pentru sălile de sport, investiţii precum remobilarea unei săli de clasă ori dotarea laboratorului de informatică cu calculatoare sau imprimante noi.
Ediţiile a II-a, a III-a şi a IV-a se vor desfăşura în aprilie-mai, respectiv septembrie-octombrie şi noiembrie – decembrie 2012.
La Finala fiecărei ediţii se va organiza un joc demonstrativ cu participarea  vedetelor fotbalului mureşean, naţional şi internaţional. În cadrul acestor evenimente vor fi organizate dineuri în cadrul cărora vor fi scoase la licitaţie tricourile vedetelor participante. Sumele colectate de organizatori vor fi donate ONG-urilor şi cazurilor sociale speciale.
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Inapoi

Data și ora

Joi, 22 August 2019
02:27:15

Noutăți

buton parcare
buton taxe impozite3
buton prog sitpf
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
ban_webcam
banner_harta
ban siletina

 

Proiecte. Strategii

Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - RO3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw
banner iaz.fw
locuri de munca

SIS II

sis2 

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

e-Romania

sis2 

Wikipedia:

wikipedia

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:38
Ieri:911
Săptămânal:2954
Lunar:15603
Toate2834768