Calendarul evenimentelor

<<  Octombrie 2017  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Oraș Digital European

banner orasdigital

Program operațional

proiecttgms

Bilete on-line

teatru

Ordine și siguranță

180x150

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

Vremea

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
SOCIALMarime text:

 

 

        

”Începând cu data de 12 octombrie 2015, până la data de 30 octombrie 2015, de luni până vineri între orele 8:00-15:00, se preiau documentele pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinței în sezonul rece, 2015-2016. Anul trecut au fost depuse 155 de dosare, iar venitul până la care se acordă ajutor este de 617 lei/membru de familie. Formularele de cerere şi declaraţie pe propria răspundere se ridică şi se depun completate, împreună cu documentele doveditoare, la biroul Primăriei municipiului Tîrgu-Mureş din Piaţa Trandafirilor nr.42 (Teatrul de vară),” a declarat viceprimarul Claudiu Maior.

 

Acte necesare:

-         Copie de pe actul de identitate al tuturor membrilor de familie (după caz: buletin de identitate, carte de identitate, certificat de naştere, livret de familie).

-         Adeverinţă privind venitul net lunar, pentru toţi membrii de familie care realizează venituri, aferentă lunii anterioare depunerii cererii (cupon de pensie, salariu şi alte drepturi salariale, indemnizaţii, stimulente, alocaţii, decizia de impunere pe venituri pe ultimul trimestru de la Direcţia Generală a Finanaţelor Publice, alte acte doveditoare pentru sursele de venituri, după caz). Acele familii/persoane singure care vor solicita ajutor de încălzire pe parcursul sezonului de încălzire, vor depune adeverinţă privind venitul net lunar, pentru toţi membrii de familie care realizează venituri, aferentă lunii anterioare depunerii cererii. Nu se primesc cereri cu venit zero.

-         Copie de pe contractul de închiriere al locuinţei, dacă e cazul.  

-         În cazul familiilor în care unul dintre membri (soţ, soţie, copil major) nu realizează venituri, declaraţie pe propria răspundere, autentificată.

-         Adeverinţă de la asociaţia de proprietari/chiriaşi, din care reiese numărul persoanelor înscrise în cartea de imobil şi luate în calcul la stabilirea cheltuielilor de întreţinere a locuinţei.

-         Adeverinţă eliberată de Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Mureş, privind anumite venituri realizate în afara celor salariale supuse impozitării (dobânzi bancare, chirii, valorificări de bunuri, etc.).

-         Copie de pe talonul maşinii.

-         Copie de pe ultima factură de gaz (pentru încălzire cu gaze naturale).

-         Copie de pe ultima factură de electricitate (pentru încălzire cu energie electrică).

-         Extras de cont bancar sau declaraţie pe proprie răspundere pentru cei care nu au cont bancar, privind economiile în bani.

-         Adeverinţă de la Registrul Agricol al Primăriei municipiului Tg.-Mureş privind terenurile sau animalele aflate în proprietate

-         Adeverinţă de la Serviciul Taxe şi Impozite al Primăriei municipiului Tg.-Mureş privind clădirile şi mijloacele de transport aflate în proprietate.

                                               

          Biroul de presă al primăriei                    

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Inapoi

Data și ora

Luni, 23 Octombrie 2017
12:29:19

Proiecte. Strategii

plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw
banner iaz.fw
locuri de munca

ghișeul.ro

demo_plata

SIS II

sis2 

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

e-Romania

sis2 

Wikipedia:

wikipedia

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Astazi:580
Ieri:801
Saptamanal:580
Lunar:24599
Toate2166843