Hotararea nr. 195 din decembrie 2000

ROMĂNIA                                                                                      

JUDEŢUL MUREŞ

CONSILIUL LOCAL MUNICIPAL TÎRGU-MURES

 

HOTĂRAREA NR. 195

 DIN 21 decembrie 2000

 

Privind propunerea de asociere a Primariei municipiului Tg.Mures cu S.C. BIG Aluminium S.A. in vederea amplasarii pe domeniul public al municipiului a unor panouri publicitare luminoase (city lights)

 

            Consiliul Local Municipal Tg. Mures, intrunit in sedinta ordinara de lucru,

            Văzând Expunerea de motive nr. 6248 din 14.12.2000 privind propunerea de asociere a Primariei municipiului Tg.Mures cu S.C. BIG Aluminium S.A. in vederea amplasarii pe domeniul public al municipiului a unor panouri publicitare luminoase (city lights) emisa de catre Directia domeniului public si privat.

Tinand cont de prevederile Legii nr.69/1991 privind administratia publica locala, republicata, articolul 20 aliniatul 2 lit. ”g”, “m” si “v”,

In temeiul prevederilor art.28 din Legea nr.69/1991 privind administratia publica locala, , republicata,

 

H o t a r a s t e:

 

Art.1 Se aprobă asocierea cu S.C. BORDAS INDUSTRIAL GROUP ALUMINIUM  S.A in vederea amplasării pe domeniul public al municipiului a unor panouri publicitare luminoase (city lights). S.C. BORDAS INDUSTRIAL GROUP ALUMINIUM  S.A  va amplasa pe domeniul public si panouri informaţionale de dimensiuni mai mari (max. 3x4m) în funcţie de regulamentele în vigoare şi de solicitările Primăriei, panouri care vor fi iluminate şi inscripţionate pe o parte cu signalistica impusă de Primărie iar pe partea cealaltă cu reclame montate de S.C. B.I.G. Aluminium S.A. Se imputerniceşte Executivul cu încheierea contractului de asociere prezentat in anexa care face parte integranta din prezenta hotarare sub forma de proiect.

Art.2  Asociatul va avea obligativitatea sa notifice autoritatea locala despre perioada in care nu are contracte de publicitate incheiate, perioada in care va plati sumele cuprinse in oferta pentru perioada de neacoperire a panourilor. In aceasta perioada in spatiile de publicitate disponibile vor fi afisate anunturi de interes local ale Primariei municipiului Tg. Mures (hotarari, anunturi de interes public, harti locale , etc.)

Art.3. Perioada de derulare a contractului de asociere va fi pe 10 ani de la semnarea contractului, iar in cazul in care terenul va fi afectat de alte amenajări în baza unui plan urbanistic de detaliu – societatea  – se obliga la eliberarea necondiţionată a terenului.

            Art. 4. Cu aducerea la indeplinire se incredinteaza Executivul Consiliului Local municipal prin Directia domeniului public si privat. – Biroul licitare, concesionare, contractare.

 

 

                                                                                                          PRESEDINTE DE SEDINTA,

                                                                                                               Ing. Popa Eugen Laurean

 

   CONTRASEMNEAZĂ

SECRETARUL CONSILIULUI LOCAL MUNICIPAL TG. MURES

                      Jrs. Briscaru Gheorghita Cornel