România                                                                                              

Judeţul Mureş

Consiliul Local Municipal Tîrgu-Mureş

 

 

 

 

HOTĂRÂREA NR. 195

 

din 06 septembrie 2001

 

privind aprobarea ,,Listelor solicitanţilor” de spaţii cu altă destinaţie decât locuinţe, pentru anul 2001, precum şi soluţionarea unor probleme referitoare la solicitările de spaţii

 

 

            Consiliul Local Municipal Tîrgu-Mureş întrunit în şedinţa extraordinară de lucru,

            Având în vedere prevederile Legii nr.215/2001, legea administraţiei publice locale, art.125, a Ordonanţei Guvernului nr.40/1999 a Hotărârii Consiliului Local Municipal nr. 64/1999, a Hotărârii Consiliului Local Municipal nr.127/31.05.2001,

            Văzând Expunerea de motive nr.670B din 05.07.2001 privind ,,Listele solicitanţilor” de spaţii cu altă destinaţie decât locuinţe, pentru anul 2001, precum şi soluţionarea unor probleme referitoare la solicitările de spaţii elaborată de Direcţia activităţi  social-culturale şi patrimoniale prin Compartimentul locativ şi având avizul favorabil al comisiilor de specialitate,

            În temeiul prevederilor art.38, alin. (2), lit. ,,f”, ,,g” şi ,,s”, precum şi ale art.46, alin.(2), din Legea nr.215/2001, legea administraţiei publice locale:

 

 

Hotărăşte:

 

 

            Art.1. Se aprobă ,,Listele solicitanţilor”, cu valabilitate pentru anul 2001 cuprinzând solicitanţii de spaţii cu altă destinaţie decât locuinţe conform anexelor 1,2 şi 3, astfel:

                        Anexa nr.1 - cuprinzând formaţiunile politice

                        Anexa nr.2 – cuprinzând organizaţiile neguvernamentale

                        Anexa nr.3 – cuprinzând asociaţiile şi ONG care solicită spaţiu cu altă destinaţie decât locuinţă în Cetatea Medievală

 

            Art.2. Se aprobă prelungirea Contractului de închiriere pentru Institutul Naţional de Statistică şi Studii Economice – Direcţia Generală a judeţului Mureş, până la 31.12.2003, pentru spaţiul din str. Bolyai nr.18 în suprafaţă de 795 mp, după  eliberarea celor două încăperi în care sunt depozitate documente care trebuie preluate de către Arhivele Statului.

 

            Art.3. Se aprobă încheierea unui Contract de închiriere cu Direcţia Generală a Finanţelor Publice pentru spaţiul folosit în str. Gh. Doja nr.9, în suprafaţă de 366,28 mp în folosinţă proprie şi 106,33 mp în folosinţă comună, pe o perioadă de un an de zile.

 

 

           

Art.4. Se aprobă atribuirea în chirie fără licitaţie a spaţiului din str. Crinului nr.22/5, în suprafaţă de 47,40mp, pentru Fundaţia Kos Karoly.

 

            Art.5. Se aprobă atribuirea în chirie fără licitaţie a spaţiului din str. Arany Janos nr.11 în suprafaţă de 130,09 mp, pentru Fundaţia Albatros, condiţionat de efectuarea pe cheltuială proprie a reparaţiilor necesare, fără pretenţia de a recupera suma cheltuită, conform angajamentului luat.

 

            Art.6. Se aprobă completarea Comisiei numite prin Hotărârea Consiliului Local Municipal nr. 127/2001, pentru spaţii cu altă destinaţie decât locuinţe, cu un reprezentant al SC Locativ SA, cu  drept consultativ.

 

            Art.7. Cu aducerea la îndeplinire a prevederilor prezentei hotărâri se încredinţează Executivul prin Direcţia activităţi  social-culturale şi  patrimoniale  şi SC Locativ SA.

 

 

 

                                                                                    Preşedinte de şedinţă

                                                                               dr. ing. Kolozsvari Zoltan

 

 

 

 

 

 

 

 

                 Contrasemnează

 Secretarul Consiliul Local Municipal

                   Cioban Maria