ROMÂNIA
JUDETUL MURES                                                                      
CONSILIUL LOCAL MUNICIPAL TÎRGU-MURES

                HOTARÂREA nr.146
                                                                            
Din 21 iunie 2001                                                          

privind stabilirea  si sanctionarea unor contraventii savârsite pe mijloacele de transport în
comun apartinând S.C.”TRANSPORT LOCAL” S.A

Consiliul local municipal întrunit în sedinta ordinara de lucru,

Având în vedere prevederile art 2 alin 1 lit b si art.3 din Legea nr. 32/1968, Hotarârea Consiliului local municipal nr. 186 din 21 decembrie 2000, prevederile art. 38 alin 2 lit i si j din Legea nr. 215/2001 a administratiei publice locale,

Vazând expunerea de motive nr. din 14 iunie 2001, prezentata de Serviciul juridic, contencios administrativ si asociatii de proprietari, privind stabilirea si sanctionarea unor  contraventii savârsite pe mijloacele de transport în comun apartinând S.C.” TRANSPORT LOCAL” S.A., în temeiul prevederilor art. 46 din Legea nr. 215/2001 a administratiei publice locale

HOTARASTE:

Art.1 Începând cu data de 1 iulie 2001 constituie contraventii savârsite pe mijloacele de transport în comun apartinând SC.”TRANSPORT LOCAL”S.A., faptele descrise la art.1 din anexa nr. 1, care face parte integranta din prezenta  hotarâre .

Art.2    Constatarea si sanctionarea   contraventiilor stabilite la art. 1 se va face dupa procedura stabilita prin anexa nr. 1 la prezenta hotarâre.

Art.3 Cu aducerea la îndeplinire a prevederilor prezentei hotarâri se încredinteaza Primarul municipiului Tg.-Mures, prin aparatul propriu - Directia Economica si S.C.”TRANSPORT LOCAL” S.A, prin  Corpul  sau de control.

           Contrasemneaza,                                       Presedinte de sedinta,
p. Secretar Consiliul local municipal,                         ing. David Csaba
         jrs. Puni Gabriela