ROMĀNIA                                                                                                                         

JUDEŢUL MUREŞ

Consiliul local municipal Tīrgu-Mureş

 

Hotărārea nr.120

din 24.05.2001

 

privind aprobarea Organigramelor  şi statelor de funcţii aferente pentru aparatul

propriu al Consiliului local municipal  şi pentru serviciile publice municipale

fără personalitate juridică, reorganizate

 

            Consiliul local municipal Tīrgu-Mureş, īntrunit īn şedinţă ordinară de lucru,

            Īn conformitate cu prevederile Hotărārii Consiliului local nr.110/2001 privind stabilirea numărului de posturi pentru aparatul propriu al Consiliului local

Văzānd expunerea de motive nr. 1051/21 mai 2001, a Direcţiei strategie,comunicare şi resurse-umane privind aprobarea Organigramei şi Statului de funcţii pentru aparatul propriu al Consiliului local  şi reorganizarea serviciilor publice municipale fără personalitate juridică, stabilirea numărului de posturi pentru acestea şi aprobarea organigramei şi statelor de funcţii aferente şi expunerea de motive nr.1058/25 mai 2001 a Direcţiei strategie, comunicare şi resurse-umane privind suplimentarea numărului de posturi pentru Complexul de agrement şi sport Mureşul – Casa de oaspeţi,

            Īn temeiul prevederilor Legii administraţiei publice locale nr.215/2001, ale anexei nr.9 a) din Legea bugetului de stat pe anul 2001 nr.216/2001, ale Legii nr. 154/1998, privind sistemul de stabilire a salariilor de bază īn sectorul bugetar şi a indemnizaţiilor pentru persoane care ocupă funcţii de demnitate publică, ale Hotărārii Guvernului Romāniei nr. 775/1998, privind aprobarea Metodologiei de aplicare a criteriilor de stabilire a salariilor de bază īntre limite şi a normelor de evaluare a performanţelor profesionale individuale pentru personalul angajat īn structurile administraţiei publice locale şi īn serviciile publice din subordinea acestora, modificată şi completată cu Hotărārea Guvernului Romāniei nr. 157/1999, ale Ordonanţei de Urgenţă nr. 24/2000 privind sistemul de stabilire a salariilor de bază pentru personalul contractual din sectorul bugetar, Ordonanţa de Urgenţă nr. 102/1999 privind protecţia specială şi īncadrarea īn muncă a persoanelor cu handicap, ale Ordinului nr. 152/1999 a Secretariatului de Stat a Persoanelor cu Handicap, art. 1, ale Legi nr. 188/1999 privind statutul funcţionarilor publici, modificată şi completată

            Īn baza prevederilor art. 38, alin. 2, lit. ,,e” şi “i”, din Legea administraţiei publice locale nr.215/2001,

hotărăşte:

           

            Art.1.  Aprobarea organigramei şi statului de funcţii pentru aparatul propriu al Consiliului local,  conform anexelor nr. 1/A şi 1/B, care fac parte integrantă din prezenta hotărāre şi punerea lor īn aplicare de la data de 1 iunie 2001.

            Art.2. Aprobarea Organigramelor şi Statelor de funcţii aferente pentru serviciile publice municipale, fără personalitate juridică, conform anexelor nr. 2, 2/1-2/6, care fac parte integrantă din prezenta hotărāre şi punerea lor īn aplicare de la data de 1 iunie 2001.

            Art.3 Numirea temporară, pānă la definitivarea pe  post, a domnilor Mureşan Gheorghe, Bereczki Baltazar, Cīrcu Ioan şi Orban Dezideriu īn funcţiile de director la Administraţiile create prin reorganizarea secţiilor, respectiv la Serviciul de asistenţă specială.

Art.4. Cu aducerea la īndeplinire a prevederilor prezentei hotărāri se īncredinţează Executivul  Consiliul local municipal Tīrgu-Mureş, prin toate direcţiile de resort.

Art.5. Īn termen de 60 de zile de la intrarea īn vigoare a prezentei hotărāri se vor elabora, sau actualiza Regulamentele de organizare şi funcţionare pentru aparatul propriu şi serviciile publice municipale.

Art.6. Prevederile contrare prezentei hotărāri se abrogă.

            Preşedinte de şedinţă

                                                                                          ing. Oproiescu Petru Florin                                                                                       

     CONTRASEMNEAZĂ,

p. Secretar Consiliul local municipal Tīrgu-Mureş

        jrs. Puni Gabriela