R O M Â N I A                                                                                                

JUDEŢUL MUREŞ

CONSILIUL LOCAL MUNICIPAL TÂRGU-MUREŞ

 

 

H O T Ă R Â R E A     nr. 101

din 26.04.2001

 

pentru aprobarea
concesionării directe a terenului în suprafaţă de 215,50 mp situat în str. Apaductului,

nr. 2 în favoarea  SC „UNILEVER SOUTH CENTRAL EUROPE SRL” PLOIEŞTI,

în vederea amenajării unei parcări

 

Consiliul local municipal Tîrgu-Mureş, întrunit în şedinţă ordinară de lucru,

Văzând Expunerea de motive a Arhitectului Şef privind aprobarea concesionării directe a terenului în suprafaţă de 215,50 mp, din Str. Apaductului nr. 2 şi avizul favorabil al comisiilor de specialitate

În temeiul prevederilor art.12 aliniat 2 din Legea nr. 50/1991*, Legii nr. 219/1998 şi art. 20, alin. 2, litera “g” şi “m” din Legea nr. 69/1991 a administraţiei publice locale, republicată,

H o t ă r ă ş t e  :

Art. 1. Se aprobă concesionarea directă pe o perioadă de 49 de ani cu posibilitatea prelungirii contractului, a unei suprafeţe de 215,50 mp din terenul, aflat în proprietatea Consiliului Local Municipal Tîrgu Mureş în Str. Apaductului nr. 2– conform schiţei şi fişei de evaluare a terenului anexate, care fac parte din prezenta hotărâre – către SC „UNILEVER SOUTH CENTRAL EUROPE SRL” cu sediul în Ploieşti B-dul Republicii nr.291  în vederea amenajării unei parcări.

Terenul care face obiectul concesionării este identificat ca făcând parte din parcela cu nr.top. 5541/1 înscris în CF nr.3/a Tîrgu Mureş.

Taxa de concesionare se va stabili conform prevederilor legale.

Art. 2. Contractul de concesiune care se va perfecta în temeiul prezentei hotărâri va conţine clauze referitoare la interdicţia împrejmuirii, de către concesionar, a suprafeţei de teren concesionate.

Totodată, SC „UNILEVER SOUTH CENTRAL EUROPE SRL” – Ploieşti, în calitate de concesionar, va permite staţionarea respectiv parcarea pe terenul astfel amenajat şi a altor autovehicule decât cele ale angajaţilor societăţii sau care deservesc activitatea acesteia.

Art.  3. Cu aducerea la îndeplinire a prezentei hotărâri se însărcinează domnul Dr. Florea Dorin, Primarul municipiului şi executivul Consiliului local municipal, prin Direcţia Economică, Biroului Concesionări, Vânzări, Închirierii şi Respectarea Disciplinei Contractuale şi a Arhitectului Şef.

                                                                                           Preşedinte de şedinţă,

                                                                                          sing. Pop Aurel Mircea

                   Contrasemnează

    p. Secretarul Consiliului Municipal

                   jrs. Puni Gabriela

 

 

C:\vechi\CONSILIERI\HCLM2001\hclm 101 2604.doc